Megdöbbentő dolgot árult el magáról T. Danny

T. Danny
Fotó: Instagram/T. Danny
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nehéz időszak áll T. Danny mögött, aki két év után szakított barátnőjével, Kecskés Enikővel, amit nagyon nehezen dolgoz fel. A rapper bevallotta, hogy még mindig táplál érzéseket a modell iránt, azonban nagyon úgy tűnik, hogy végleges a döntésük, T. Danny az év elején barátaival utazott el, hogy felejteni tudja bánatát, és feldolgozza a történteket, azonban az utazás rossz emlékeket is felidézett benne, amiről most először beszélt nyíltan.
Vágólapra másolva!

Hamarosan a TV2 Zsákbamacska című vetélkedőjében tér vissza a képernyőre T. Danny, azaz Telegdy Dániel, akit a tévénézők a Dancing with the Stars legutóbbi évadában ismerhettek meg jobban. A rapperben egy udvarias, előzékeny és érzékeny személyiséget kedveltek meg az emberek, de elárulta, hogy nem mindig volt ilyen, sőt, korábban részt vett bántalmazó és agresszív cselekményekben is.

"Koraérett gyerek voltam, és sokszor láttam olyan szituációt, amire sokan még ma is rálegyintenek: „Ilyenek a gyerekek, piszkálják egymást!” Ma már tudjuk, hogy ezek a traumák lelki károkat okoznak. 

Bevallom, volt, hogy gyerekként én is csatlakoztam a piszkálódókhoz. De amikor elfajultak a dolgok, és megértettem, hogy ez a másiknak mennyire rosszulesik, akkor átkattant bennem valami, realizáltam az egész történet súlyát, és kiléptem.

Megsajnáltam az illetőt, és azt éreztem, soha többet nem akarom, hogy bárkit bántalmazás érjen. Innentől ha észrevettem, hogy valakit bántottak, akkor szóltam: „Srácok, ezt ne!” - mondta annak kapcsán, hogy nemrégiben egy jó ügyhöz csatlakozott, ami a bántalmazásra hívja fel a figyelmet. 

Ma már egyáltalán nem tenne ilyet, sőt nagy baráti társasága van, és ilyen köztük egyáltalán nem fordulhatna elő.

A szüleim többet tettek, mint felneveltek. Jó nevelést és mintákat kaptam tőlük.

Nekik köszönhetően alakul ki bennem az az értékrend, amit képviselek, és amit szeretnék másoknak is átadni. Szeretnék azzal a tudattal élni, hogy nem csak a zenével segíthetek!" - mondta a hot! magazinnak T. Danny, aki nagyon hálás a szüleinek azért, hogy jó példával jártak előtte, és így lett ma az, aki.