Megcsalták a TV2 sztárját

Dávid Petra
Dávid Petra
Fotó: instagram.com/davidpetraedzo
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán árulta el, hogy valójában mi történt.
Vágólapra másolva!

 A Házasság első látásra egyik szereplőnek, Dávid Petrának eddig nem volt szerencséje a szerelemben, ugyanis volt bántalmazó kapcsolata, sőt már több szociopata férfival is összehozta őt az élet. A történteket nehezen tudta feldolgozni, ezért szakember segítségét kérte. A műsorban a férje, Andris korábban kifejtette, hogy külsőre nem az esete a lány, sőt, egy másik ara telefonszámát is elkérte, akivel többször is kikezdett.

A történtek arra emlékeztették Petrát, hogy korábban megcsalta őt az egyik párja, ami nagyon megviselte őt. 

"Alapvetően nagyon közvetlen hölgy vagyok, sokszor mondhatni flörtölős. Van amikor észre sem veszem, van, amikor szórakoztat (ezért nem vagyok féltékeny ha a párom is ilyen), de sose kezdenék ki komolyan olyannal, akinek párja van. Nem lenne hozzá gyomrom se, és a karmában is hiszek.
14 évesen volt nekem egy legjobb barátnőm és egy szerelmem. Mai napig szeretem az ismerőseimet bemutatni egymásnak, itt is így jártam el.
 

Míg nem egy közös ismerősünk nem bírta cérnával és elmesélte, hogy a lány az ő jelenlétében megcsókolta a párom. 

Ledöbbentem. A lány volt a legeslegjobb barátom, hétvégente egymásnál aludtunk, mindennap órákat csacsogtunk. Nem értettem.
 

Összeroppantam. Sírtam. Zokogtam. Őrjöngtem.


Míg pár óra alatt lenyugtattam magam (anyu is segített) és először a fiút hívtam fel. Elmondtam neki hogy tudom, elismerte. Bocsánatot kért és elköszöntünk. Utána a lányt hívtam fel. Háromszor megkérdeztem, hogy akar e nekem bevallani valamit, mondta nem. Aztán mondtam, hogy tudom mi történt. 

Először tagadott, de miután mondtam neki, hogy a fiú is bevallotta, akkor ő is kénytelen volt. Azt mondta belé szeretett.

Én elfogadom, hogy van mindent elsöprő kémia, de szerintem akkor lett volna korrekt, ha ezt bevallja" - idézte fel a történteket az Instagram-oldalán.

Hangsúlyozta, hogy Enikővel jóban volt, azért esett tőle ez rosszul a viselkedése, viszont Andrissal ezáltal közelebb kerültek egymáshoz.
A botrány után leültek Enikővel beszélgetni, ahol tisztázták a problémákat.