Hollywoodi férjek: kik állnak a híres, ünnepelt színésznők mellett a vörös szőnyegen?

Margot Robbie és Tom Ackerly
Margot Robbie és Tom Ackerly
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A különféle díjakkal elhalmozott, milliók által kedvelt színésznők, sztárok férjei, bár nagyrészt háttérben vannak, támogatják feleségüket, sőt a legtöbben saját szakmájukban nagyon sikeresek. Ki Emma Stone, Julia Roberts vagy Margot Robbie férje, kik a hollywoodi férjek? A férfiak között van elismert, ünnepelt zeneszerző, olyan arisztokrata, aki ezer évvel ezelőttre vissza tudja vezetni a családfáját, sikeres operatőr vagy reklámszakember egyaránt.
Vágólapra másolva!

Tom Ackerly  

Margot Robbie és Tom Ackerly
A hollywoodi férjek a legtöbbször sikeres emberek: a képen Margot Robbie és Tom Ackerly  
Fotó: AFP

Margot Robbie és férje még 2013-ban ismerkedtek össze, 2014-ben alakult a barátság komoly kapcsolattá, 2016-ban házasodtak meg. 2014-ben együtt hozták létre a LuckyChap Entertainment vállalatot Los Angelesben: Margot Robbie és Tom Ackerley mellett Josey McNamara és Sophia Kerr voltak az alapítók. A cég nőközpontú filmek, sorozatok gyártására specializálódott, olyan produkciókat készítettek, mint az Én, Tonya, a Dollface vagy a Barbie.  

A színésznő annyira népszerű, hogy egy online piactéren árulják a Barbie című film sztárjának a meztelen képeit, pontosabban azok digitális változatait. Nagy rájuk a kereslet, de a képeket mesterséges intelligenciával hozták létre, azaz nem valódiak. Igazi meztelen fotók is vannak róla, ezeket itt találja. 

Danny Moder 

Julia Roberts és Danny Moder
Julia Roberts és Danny Moder
Fotó: Getty Images via AFP

Amikor Julia Roberts találkozott nagy szerelmével, az operatőr Danny Moderrel a 2001-ben mozikba került A mexikói forgatásán, egyikük sem volt szingli. Julia Roberts színészkollégájával, Benjamin Bratt-tel járt, a férfi pedig házas volt, Vera Steimberg sminkmesterrel volt a felesége. Miután véget vetettek előző kapcsolatuknak, összejöttek, 2002. július 4-én összeházasodtak. Mivel Robertsnek sok párkapcsolata volt, kis túlzással falta a férfiakat, nem sokan jósoltak hosszú időt a párnak 2002-ben: ehhez képest három gyerekük van, 2004-ben születtek az ikrek, Hazel és Phinnaeus, 2007-ben pedig Henry.  

Az Emmy-jelölt Moder olyan filmekben dolgozott, mint a Déjá Vu, az Utolsó esély, a Felejtés, a Mr. És Mrs. Smith, A mexikói, a Mona Lisa mosolya, a Pókember 3. vagy a Holtpont. 

Michel Stern  

Lisa Kudrow és Michel Stern
Lisa Kudrow és Michel Stern
Fotó: Getty Images via AFP

A Jóbarátok sztárja, az egykori Phoebe, Lisa Kudrow férje Michel Stern: nem szereti a csillogást, nagy partikat, magánéletét nem akarja újságokban látni. A férfi Franciaországban született, majd később az Egyesült Államokba költözött, hogy a reklámszakmában karriert csináljon, és egy ideje már vezető beosztásban dolgozik. Egy fiuk született, a már 25 éves Julian Murray. 

Nem egy friss házasságról van szó, 1995-ben esküdtek meg, jövőre lesz 30 éve. Kudrow egyszer elmesélte, hogy amikor először találkozott a férfival, aki később a férje lett, valójában a lakótársával járt. "Egy francia lánnyal laktam együtt, Michel pedig épp akkor költözött az USA-ba. Ők ketten randizgattak, amikor először találkoztunk. Amikor megláttam őt, azt gondoltam, hogy tessék, ő a tökéletes férfi, de minden el van rontva, mert együtt vannak" - emlékezett. 

Tom Kaulitz 

Heidi Klum és Tom Kaulitz
Heidi Klum és Tom Kaulitz 
Fotó: Getty Images via AFP

A híres popbanda, a Tokio Hotel egyik alapító tagja és gitárosa, de mára a zeneszerzésből, dalszövegírásból és a produceri munkákból él főképp. Felesége Heidi Klum német szupermodell, műsorvezető, színésznő, énekesnő, divattervező, televíziós producer, aki 49 évesen is letagadhat húsz évet. Ő néha meztelenül járkál otthon, de ennek nem mindenki örül - viszont vannak róla képek.

2011 és 2016 Ria Sommerfeld német modell volt a zenész párja, egy évig voltak házasok, de Kaulitz 2016 szeptemberében kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Pár hónapig a német modellel, Mai Schillerrel is járt, 2019 óta Heidi Klum német-amerikai modell és televíziós műsorvezető felesége. 

A cikk folytatódik: kiderül, mely női sztárnak van ismert férje, melyiknek pedig teljesen civil - lapozzon!