Kiderült mit mondott utoljára a tévésztár, aki 80 méter magasból lezuhant és szörnyethalt

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Flame candles isolated on black background. Close up.
Fotó: Shutterstock/Anna_Kim
Vágólapra másolva!
Márciusban osztották meg a nyilvánossággal, hogy a népszerű tévésztár egy építkezésen dolgozott, mikor 80 métert zuhant, majd szörnyethalt.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban írt, George Gilbey, akit a közönség a Celebrity Big Brother valóságshow-ból ismerhet, meghalt egy tragédia következtében. A 40 éves férfi villanyszerelőként dolgozott egy építkezésen, és egy tetőablakon keresztül 80 métert zuhant a betonra.

Barátja is a helyszínen tartózkodott, aki megtörten mesélt a tragédiáról, és felidézte Gilbey szívszorító, utolsó szavait is.

"George nem volt jó passzban, és talán nem is kellett volna dolgoznia. Fent volt a tetőn, és a többiek azt kiabálták neki, hogy jöjjön le, de óvatosan. Ő visszakiáltott, hogy jól van, bár nem állt stabilan a lábán.

Aztán láttuk, hogy bejön a tetőablakon keresztül, de elveszítette az egyensúlyát és lezuhant, egyenesen a betonra.

Esélye sem volt a túlélésre

 - részletezte a balesetet.

Az ügy kapcsán a rendőrség emberölés gyanújával letartóztatott egy férfit, a részletes nyomozás eredményeit pedig most közölték.

A férfi a zuhanás következtében olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy  helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Emellett a 40 éves férfi teste is súlyos állapotban volt, ki voltak tekeredve a végtagjai, így ha valamilyen módon túlélte volna a balesetet, lebénult volna.

George-ot még ebben a hónapban helyezik végső nyugalomra - írja a Mirror.