Judy 50 évesen is szeretne családot alapítani az új barátjával

Judy
Vágólapra másolva!
Judy a válása után nem sokkal jött össze a barátjával, egy éve vannak együtt.
Vágólapra másolva!

Judy tavaly fájdalmas időszakon ment keresztül, amikor tizenkét év után elvált a férjétől.  Nem sokkal később már újra kapcsolatban volt. Párjával, Krisztiánnal, aki egy civil üzletember, régóta ismerték egymást, ám a barátságuk néhány hónap alatt mélyebb érzelmekké alakult át.

"Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk" - mesélte Judy.

A Groovehouse énekesnője úgy fogalmazott, teljes az összefonódás és a harmónia, hiszen a kislánya, Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagy barátok lettek, így a férfi még a matekban és az angolban is segít Judy 13 éves kislányának. Elmondása szerint már csak egy közös babával lehetne kerekebb az idilli világuk.

Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze, jó lenne, és Maja is örülne, hisz évek óta mondogatja a testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat.

Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden"- tette hozzá a Storynak Krisztián.