Házasságáról és a pénzről beszélt G.W.M

Vágólapra másolva!
G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata az akaratuk ellenére is olyan változást hozott, amiről külön-külön álmodni sem mertek. Egyetlen posztjuk közel 6 millió embert ér el, amivel jelenleg ők a leginkább ismert közszereplők az országban. Csak a reklámbevételeikből kényelmesen megélnének.
Vágólapra másolva!

G.w.M, azaz Varga Márk a Ripostnak adott interjút, akik nem kímélték a zenészt, mindenre kíváncsiak voltak. Először is arra, hogy érzik-e a felelősségét annak, hogy ekkora tömeg rajong értük.

Természetesen igen. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem vágytam arra a fajta ismertségre, amit az újságokban való megjelenés hozott 

- válaszolta G.w.M.

Én világ életemben magamnak zenéltem, azt hiszem, hogy ez a sikerem kulcsa is. Nem akartam megfelelni senkinek, a YouTube csatornámon voltam aktív és vagyok ma is, és az tökéletesen elégnek is bizonyul. A koncertjeim a kezdetek óta teltházasok, harmincnál több platinalemezem van, ebből több ötszörös és hatszoros platina is. A dalaimnak több tízmilliós letöltései vannak. Nem volt szükségem senkire, hogy még több elérésem legyen.

De mégis így alakult, hiszen megérkezett Kulcsár Edina az életébe, aki szintén a legsikeresebb influenszerek egyike. A Ripost G.w.M-től megkérdezte, hogy körülbelül mennyi bevételük származhat az iszonyatos elérésüknek köszönhetően? 

Nem szeretek pénzről beszélni, most sem fogok. Annyit elárulhatok, hogy ha csak a reklámbevételeink lennének, akkor megélnénk belőle.

De számunkra nem ez a fontos. A márkás ruha, a szép autó, a gyönyörű otthon, amim most van, az számomra mind egy-egy elérendő cél volt, egy álom, amit szorgalmas munkával, kitartással, eltökéltséggel elértem mostanra. Ezért pedig végtelenül hálás vagyok a sorsnak.

G.w.M-et természetesen a nemsokára megszületendő kisfiáról is kérdeztük.

Hamarosan megérkezik a kis hercegem!

- mondta lelkesen a zenész. „De, hogy mikor, azt nem szeretnénk közzétenni. Nagyon várjuk őt! Azt szeretném, ha a két fiamból vezéregyéniséget, családfőt, támogató, óvó férjet és jó üzletembert neveljünk. Ez mindennél fontosabb számomra. Természetesen az összes gyermekem a szemem fénye, biztos és támogató családi életet igyekszünk biztosítani számukra."

Hogy Edina és Márk milyen szövetséget alkot, abból is kaptunk egy kis ízelítőt 

Edinával a házasságunk mindkettőnk számára új dimenziókat nyitott. Ő az életem egyik legjobb dolga (a gyerekek mellett), az életemet adnám érte, bármikor! Nagyon szeretem őt.

G.w.M boldogsága kézzel fogható, végre olyan családban él, ahol tökéletes a boldogság, de a zenei életben is megint sikerült nagyot robbantania: az új, "Cinkostárs" című dala két héten belül a legfelkapottabb sláger lett a YouTube-on, ami szakmailag bizony komoly fegyvertény.