Folytonos megaláztatásáról beszélt a TV2 sztárja

Dulin Metta, Kőgazdag fiatalok
Vágólapra másolva!
Két éve a Nagy Őben próbálkozott Árpa Attilánál, majd a szintén a TV2-n tűnt fel a Kőgazdag fiatalok egyik szereplőjeként Dulin Metta. A fiatal szőke nő mindig is szókimondó típus volt, de nem tud mit kezdeni a sok rosszindulatú kommenttel, amit a testalkata miatt kap. Most elárulta, hogy egy betegség miatt ennyire vékony, ezért is bántja annyira, ha emiatt gúnyolják ki.
Vágólapra másolva!

Nemrég a kórházból jelentkezett be Dulin Metta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben, ezután sokan érdeklődtek a hogyléte felől. A lány ritkán szokott betegeskedni, most is leginkább a megelőzés miatt jár gyakrabban vizsgálatokra, ugyanis közvetlen környezetében sok betegség és haláleset volt az utóbbi időben.

Semmiféle balesetről nincs szó szerencsére, csak nagyon fontos számomra az egészségem, mert bármit megvehetünk pénzért kivéve azt, hogy egészségesek legyünk.

Mostanában nagyon sok rossz hírt kaptam a közvetlen környezetemből, kiderült rákos betegség és haláleset is volt. Ezért próbálok nagyon odafigyelni magamra és minden lehetőséget megragadni, hogy szűrővizsgálatokon vegyek részt és mostanában ezért járok sok vérvételre is, most is ennek apropóján voltam kórházban" - magyarázta a TV2 sztárja, aki azt is elárulta, hogy van egy állandó betegsége, ami miatt rengeteg bántást kap a mindennapokban.

Dulin Metta tudja magáról, hogy nagyon vékony a testalkata, de nagyon rosszul érinti, amikor emiatt alázzák meg rosszindulatú kommentekkel, hiszen egészségügyi okok állnak a háttérben.

Van egy kis emésztőrendszeri betegségem és rengeteget bántanak azzal, hogy milyen vékony vagyok, de soha nem gondol senki arra, hogy ez nem feltétlenül azért van, mert én ezt mindenképpen így szeretném.

Nagyon könnyen ítélkeznek felettem az emberek és egyfolytában táncoló csontvázakat kommentelnek a posztjaim alá, de nem gondolnak abba bele, hogy emögött akár valami komolyabb is állhat" - mondta a Borsnak a Nagy Ő és a Kőgazdag fiatalok egykori szereplője, aki azt is elmondta, hogy nagymamájánál 5 évvel ezelőtt daganatot diagnosztizáltak, de szerencsére már meggyógyult. Viszont ő maga is fél a betegség kialakulásától, ezért is jár vizsgálatokra, hogy meg tudja előzni a bajt.