A Hazatalálsz színésznője váratlan kijelentést tett a kapcsolatáról

Csapó Virág, Hazatalálsz
Vágólapra másolva!
A Hazatalálsz színésznője, Csapó Virág és Kocsis Pál nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egy párt alkotnak immár 23 éve. A TV2 sztárjai a nyüzsgő élet elől költöztek nyolc évvel ezelőtt vidékre. Habár boldogok, kapcsolatukról váratlan kijelentést tett a sorozatsztár.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Csapó Virág a való életben immár 23 éve van együtt Kocsis Pállal, és abba a különös helyzetbe csöppent, hogy később a TV2 Hazatalálsz című sorozatában is összejön a színész által alakított karakterrel, a rendőrfőkapitány Ernővel.

A pár nyolc évvel ezelőtt kezdett új életet, ugyanis maguk mögött hagyták a nyüzsgő városi életet, és egy tanyára költöztek. Habár nagyon boldogok, a színésznőtől távol a házasság, ugyanis gyerekkorában szülei is elváltak, és nem akar az ő sorsukra jutni.

"Két fiatal kolléganőm a színházban most pont esküvőre készülődik. Ámulattal nézem őket, ahogyan ruhákról és cipőkről beszélgetnek. Engem azonban ez soha nem érdekelt. 

Amikor gyerek voltam, nemcsak az én szüleim váltak el, hanem sok barátom és osztálytársam szülei is.

Abban az időben kezdett divat lenni a válás: rájöttek a házastársak, hogy nem kell többé azzal törődniük, mit gondol a válásról a család vagy a szomszéd. 

Akkoriban olyan mérhetetlen fájdalmat és szomorúságot láttam magam körül mindenhol, hogy elhatároztam, aminek házasság az eleje, és fájdalom a vége, abból én, köszönöm szépen, nem kérek

- vallotta be.

A munkájukból adódó zaj és tömeg miatt költöztek vidékre, a csend és a nyugalom pedig teljesen feltölti őket. A tanyán rengeteg állatot tartanak - többek közt tyúkokat, kutyákat, macskákat, lovakat és racka juhokat - így rengeteg a munka, azonban a gyerekek és a szomszédok is segítenek. 

"A vidék megteremti a kellő kontrasztot az életemben: szöges ellentéte a film és a színház sokszínűségének, fényeinek és zajainak. 

Van három gyönyörű lányom, és nagyon jó fej szomszédaink, akik bármikor segítenek a ház körül.

Így aztán könnyedén be tudtam osztani a feladatokat. Mindamellett hálát adok a modern önetetőknek, itatóknak is, amik akár napokra képesek ellátni az állatokat. Sőt, sok olyan barátom van, aki örömmel jön segíteni nekünk. Nekik ez az élmény folyamatosan ad valami újat - részletezte a Star magazinnak.