Kiderült, hogyan jött össze a TV2 új szerelmespárja

Dancing, with, the, stars, TV2, 2023.11.04., Szabó, András, Csuti, Tóth, Katica,
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, karácsony előtt árulta el Tóth Katica, hogy egy párt alkot a Sztárban sztár leszek! előző évadának énekesével, Tasi Dáviddal. A felvételeken félreérthetetlen helyzetben láthatóak, így egyértelműen bejelentésnek szánták a bejegyzést, de azóta sem árultak el túl sok részletet a kapcsolatukról. Most azonban megszólaltak, és a TV2 riporterének elmondták, hogyan ismerkedtek meg egymással.
Vágólapra másolva!

Nem Tóth Katica és Tasi Dávid az egyetlen szerelmespár, akik a TV2 székházának falain belül ismerkedtek össze, ugyanis nemrég ismerte el Krausz Gábor és Mikes Anna, hogy igazak voltak a pletykák és valóban egy párt alkotnak, de Békefi Viki és férje, valamint Hegyes Berci és Vágner Fanni is így találtak egymásra.

A Dancing with the Stars táncosnője elárulta, hogy nemrég szakított, nyolc év után ért véget kapcsolata Suti Andrással, ezért ő nem gondolkodott komoly kapcsolaton egyelőre. Szerinte Tasi Dávid már jókor találta meg őt, ugyanis már ő is sokkal nyitottabban állt a dolgokhoz. A Sztárban sztár leszek! énekese úgy gondolta, hogy könnyebb dolga lesz a táncosnővel, de tévedett, ezért valójában elég döcögősen indult az ismerkedés, ugyanis mind a ketten a másikra vártak.

Szóval vártam én is, hogy beszélgessünk, hogy ő keressen, hogy találjon ki bármilyen programot, vagy hívjon el esetleg randizni. Szóval ez egy picit hosszabbra sikeredett, mint ahogy ez menni szokott. Úgyhogy egy jó két hónap után kezdtünk el aktívan találkozgatni" - mondta a TV2 riporterének Tóth Katica, akik már másfél hónapja vannak együtt, és rengeteg időt töltenek azóta együtt, és úgy gondolják, hogy nagyon sok a közös pont, a hasonlóság, ami összetartja őket és nincs nehéz dolguk egymással.