Lagzi Lajcsitól a Fekete Vonatig: ők a legjobban lecsúszott, teljesen tönkrement magyar sztárok

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Bár egykor több tévéműsorban szerepeltek, sokan kedvelték őket a képernyőn keresztül, vagy épp járták az országot a koncertjeikkel, mára több magyar sztár is szörnyen lecsúszott, és egyesek borzalmas körülmények közt élnek - vagy épp a börtönbüntetésüket töltik. A Fekete Vonat egykori tagja a zenekar tavalyi koncertje óta egyre mélyebbre süllyedt, tönkrement a házassága, az utcára került és felismerhetetlenre fogyott. 265 napot töltött a szigorú komlói elvonón az alkoholista színész, Molnár Gusztáv, aki szintén csak árnyéka egykori önmagának, de rossz irányt vett a pornózásból élő VV Virág élete is. 
Vágólapra másolva!

Fehér Tibor Beat

A Fekete Vonat egykori tagja a zenekar tavalyi koncertje óta egyre mélyebbre süllyed, felesége is elhagyta, és rengeteg adósságot is felhalmozott, így végül az utcán kötött ki. Beat hónapok óta munkásszállón, hajléktalanszállókon vagy az utcán élt, borzalmasan lecsúszott.

Fehér Tibor Beat kétségbeesetten keresi a szerelmet Forrás: -Fehér Tibor Facebook

Egyre aggasztóbb hírek keringtek róla az elmúlt időszakban. Nemrég új fotóival sokkolta követőit, ugyanis nagyon lefogyott, 25 kilótól szabadult meg, nagyon nincs jó fizikai állapotban.

Nincs jó fizikai állapotban Forrás: Facebook/Beat

Vélhetően a pénzügyi gondjai és lakhatási problémái miatt változott meg ennyire a külseje, de most úgy tűnik, hogy megoldódott a helyzete. Nemrég meglepő bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán, amiből arra következtettek, hogy Beat megismerkedett valakivel, új barátnője van. Egy közeli ismerőse nemrég elárulta, hogy a Fekete Vonat egykori sztárja egy édesanyával van kapcsolatban, már össze is költöztek.

Molnár Gusztáv

265 napot töltött a szigorú komlói elvonón az alkoholista színész, Molnár Gusztáv, aki tavaly augusztusban hagyhatta el az intézményt. Azóta nem dolgozott, barátai tartották el, most azonban külföldre ment dolgozni, mivel itthon már nem kap ajánlatokat senkitől.

Molnár Gusztáv hosszú időt töltött az elvonón Forrás: Molnár Gusztáv Instagram

Nemrég újra megszólalt és magát sajnáltatja, miközben másokat, a saját anyját és a nőket okolja azért, hogy alkoholista lett, és ennyire tönkrement az élete.

Felismerhetetlenre fogyott a rehabilitáció közben Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv Facebook

A napokban számoltunk be arról, hogy újra kórházba került, decemberben pedig egy szemtanú szerint toxikológiára szállítottak mentővel. Most azt állítja, a nehéz időszak után jobban van, és újra szerelmes.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!