Itt vannak a részletek Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolatáról

Farm VIP Balogh Edina
Vágólapra másolva!
A Farm VIP adásba kerülése óta téma, hogy vajon mi van Balogh Edina és Szabó Simon között. A pletykákat a napokban megerősítette a színésznő, bevallotta, hogy egy párt alkotnak a színésszel, akivel a forgatás után kezdett ismerkedni.
Vágólapra másolva!

Tavaly októberben jelentette be a válását nyilvánosan Balogh Edina, aki 11 év házasság után döntött úgy férjével, hogy külön folytatják az életüket. A házasságukból két gyerekük született, őket igyekeznek egyetértésben nevelni a továbbiakban.

A színésznő elmondta, Szabó Simonnal barátokként indultak, eleinte nem vonzódott férfiként hozzá. Most a Tények Plusznak mesélt arról, hogy jöttek össze a TV2 műsorának forgatása után.

tv2

"Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi, és hogy férfiként vonzó vagy nem vonzó. Erről nem is tudok beszélni, mert nem ilyen minőségben alakult a kapcsolatunk.

Hangsúlyozom: nem a Farm alatt született meg vagy alakult át bennünk ez az érzés, hanem utána, amikor ez a barátság megmaradt. Mikor tudtunk találkozni, és beszélni a válásról vagy annak nehézségeiről, amiben egyébként ő nagyon sokat segített nekem. Ezek a baráti találkozások alakultak át más minőségbe, és lett ebből valami, ami mindkettőnknek borzasztóan fontos" - mesélte.