Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kulcsár Edinának szinte biztos, hogy nevelési tanácsokat kell kérnie

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M családja hamarosan egy kiskutyával is bővül, azonban a rajongók szerint nem hoztak felelősségteljes döntést.
Vágólapra másolva!

Edinához is eljutottak a rosszindulatú kommentek, melyekre egyesével válaszolt is. Mint írja, felelős döntést hoztak G.w.M-mel, mindent megterveztek ahhoz, hogy a legjobb helye legyen a kiskutyának és a gyermekeknek is. Válaszában ráadásul arra is fény derült, hogy hamarosan egy kertes házba is beköltöznek.

A Bors megkereste hazánk egyik legismertebb kutyatrénerét, hogy valóban jó választás-e egy cane corso. Nyakas Gábor azonnal eloszlatta a kételyeket, miszerint az eb nem való családba. Mint mondja, szerinte az egyik legjobb házőrző lehet belőle.

– A cane corso egy nagyon jó kutya, nem véletlenül az olaszok nemzeti "házőrzője". Abszolút jól megvan a gyerekekkel, ehhez azonban az kell, hogy megbízható tenyésztőtől legyen vásárolva, illetve időben el kell kezdeni vele foglalkozni. Reméli, hogy a sztárpár fel fog keresni egy szakértőt, aki segít nekik a kutya nevelésében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről