Újabb fordulat Opitz Barbi családi drámájában

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, végleg szakíthatott Opitz Barbi és Serleg Albert, akik számtalan botrányt okoztak a kapcsolatuk ideje alatt. Tavaly karácsonykor rendőrségi ügy lett abból, hogy a fiú állítólag akarata ellenére elrabolta és fogva tartotta az énekesnőt, akik persze mindent tagadtak. Opitz családja ezek után hullott szét, és a szakítás ellenére sem hitt senki az énekesnőnek. Most úgy tűnik, újabb fordulat történt a családi drámájukban, melyről az énekesnő apja, Opitz Tamás számolt be.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Opitz Barbi már nem békül ki az agresszív, bántalmazó Serleg Alberttel, hiszen hosszú idő után többször is elmondta, valójában mi történt a kapcsolatukban, fenyegette és manipulálta őt. A fiatal énekesnőnek a családja is tönkrement időközben, az édesanyja ellen is rendőrségi eljárás indult, miután késsel fenyegette meg lánya barátját.

Az utóbbi időben azonban kevesebbet hallani Opitz Barbiról és a viharos szakításáról, ez is azt jelezheti, hogy rendeződnek a dolgok a magánéletében. A mostani helyzetről az édesapja, Opitz Tamás bizakodóan beszélt, úgy érzi, hogy talán visszakapja lányát, rendeződnek végre a családi gondjaik.

- mondta röviden a Ripostnak Opitz Tamás, aki reméli, hogy végre a karácsonyt is együtt tölthetik nyugalomban.

Opitz Barbi és Serleg Albert viharos kapcsolata után rendeződni látszik a család helyzete Forrás: Instagram/Opitz Barbi