Elképesztő helyről jelentkezett Tóth Gabi és új barátja

Inspiráló Nők, Estje, 2023, 5. díjkiosztó, Gála, gálaest, inspiráló, nők, Femcafe, Femcafe.hu
Papp Máté Bence és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Bár Tóth Gabi hétvégéi eddig a Sztárban sztár leszek!-ről szóltak, most jutott ideje egy romantikus vacsorára is a műsor döntője előtt, amivel szerelme, Papp Máté Bence lepte meg. Nem akármilyen helyről jelentkezett büszkén az énekesnő, ugyanis egy igazán előkelő étterembe vitte a táncos, ahol méregdrága ételek közül válogattak.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Papp Máté Bence igyekszik egymásra időt szakítani, meg is adták a módját, ugyanis egy nagyon előkelő étteremben vacsoráztak a hétvégén, ahol Tóth Gabi libamájat evett előételként, mely nagyjából hétezer forintba kerülhetett.

A táncos nagyon igyekszik az énekesnő kedvében járni, valószínűleg ezért is akarta meglepni ilyen drága randevúval. Azt nem tudni, hogy előételként mit választottak, mert Tóth Gabi csak az előételt és a desszerteket mutatta meg, melyből többet is választottak és darabja nagyjából 3200 forint volt.

Az étterem specialitása a steakhús, melyből a legolcsóbb 17 ezer forint körül mozog, a legdrágább pedig 78 ezer forint, viszont ez már tartalmaz egy mártást és egy választott köretet is. A legolcsóbb tál 51 ezer forint, a legdrágább majdnem 200 ezer forint, mártással és körettel együtt.

A hely kínálatában van hamburger is, minimum 8900 forintért, de ha igazán különleges ínyenc fogásra vágynak, azok választhatnak olyat is, amiben a marhahúst egy 24 karátos ehető arany borítja, ennek ára 18 ezer forint körül mozog - írja a Bors, ahol a vacsoráról készült fotókat is megtekintheti.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi méregdrága helyen randevúztak Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!