Szakított Kollányi Zsuzsi és súlyos beteg barátja

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, hullámvölgybe került Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata, ugyanis nagyon kevés idejük volt egymásra. Most kiderült, szakítottak, a döntés hátterében egy nagyon komoly dolog is áll.
Vágólapra másolva!

Véget ért Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata. A sztárséf és az énekesnő majdnem másfél éve voltak együtt, de sajnos nem sok idejük jutott egymásra.

Hónapokig próbáltuk az életünket egymáséhoz formálni, ám hiába igyekeztünk, be kellett látnunk, hogy nem egy irányba haladunk, nem egyszerre akarjuk ugyanazt" – mondta a Blikknek Bóza Roland, aki úgy fogalmazott, egy riport tette ezt világossá számára.

"Zsuzsi nemrégiben a Tények Pluszban mutatta meg a legújabb számát, amit hozzám írt, ám a nyilatkozatából és a riportból is úgy jött le, miszerint ő nem velem tervezi a jövőjét. Hiába jelent meg az interjú úgy, ahogyan, ő nem pontosított. Ezután hosszú beszélgetések következtek, és megállapodtunk abban, hogy külön kell folytatnunk" – tette hozzá a sztárséf, akinek időközben egy nagyon komoly dologgal is szembe kell néznie.

Azon túl, hogy a válásom még mindig tart, komoly betegséggel diagnosztizáltak, ami miatt hamarosan sebészkés alá kell feküdnöm. Zsuzsi nagyon kedves volt, rögtön megpróbált mindent helyrehozni, ám hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb és az, hogy láthassam a fiamat felnőni. Hogy mi lesz köztünk Zsuzsival, az a jövő zenéje, de boldog hónapokat tudhatunk magunk mögött, jóllehet, kevés időnk volt egymásra."

Forrás: https://www.instagram.com/vitezvargaviktor/