Sokkoló fotókon a Magnum egykori sztárja, rá sem ismerni - fotó

Build Presents Tom Selleck Discussing His Show "Blue Bloods GettyImageRank1 People Discussion USA New York City One Person Television Show Photography Tom Selleck Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix Bestof Blue Bloods - Television Show Person
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 29: Tom Selleck visits the Build Series to discuss his show "Blue Bloods at Build Studio on September 29, 2017 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Tom Selleck árnyéka egykori önmagának. A kaliforniai San Fernando Valley egyik gyorsétteremben készült egy olyan fotó a 78 éves színészről, amin szinte rá sem lehet ismerni. Az ikonikus bajusza helyett szakáll borította az arcát. 
Vágólapra másolva!

A Daily Star osztott meg egy friss képet az egykori Magnumról. Azt írták, külseje miatt elkezdtek aggódni Tom Selleck rajongói. Nem hasonlít arra az emberre, aki egykor a Jóbarátok szemésze vagy éppen a Magnum sztárja volt.

Arról már korábban írtunk, hogy a világsztárnak a National Enquirer szerint reumatoid artritisz, egy ízületi deformitásokat okozó betegség gyötri, az erre szedett szteroidoktól pedig akár meg is vakulhat a szakértő orvos szerint, hiszen a szer szürke- vagy zöldhályogot okozhat. Az viszont bizonyos, hogy Tom Selleck a lapot korábban már beperelte.

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy