Legkisebb sortjában fotóztatta fenekét Opitz Barbi - kép

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi az utóbbi időben botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Kapcsolata miatt már az egész családja és rengeteg barátja elfordult tőle, folyamatosan szakítanak majd kibékülnek fiatal párjával, Serleg Alberttel. A viszály és dráma már túlnőtt a családon, rendőrségi ügy lett a legutóbbi vitából, amikor az énekesnő édesanyja váratlanul késsel rontott rá a fiatalokra. Opitz egy ideje visszafogottabban viselkedik a közösségi oldalán, most azonban egy elég merész fotót mutatott magáról.
Vágólapra másolva!

Lehetséges, hogy újra szakított Serleg Albert és Opitz Barbi, ugyanis a kapcsolatuk alatt egyre kevesebb merész fotót mutatott magáról az énekesnő. Az utóbbi időben talán már megtanulták, hogy nem a nyilvánosság előtt intézik a problémáikat, és amíg nem biztosak a döntésükben nem kürtölik szét, hogy összevesztek.

Az énekesnő furcsa viselkedése azonban arra enged következtetni, hogy ismét mosolyszünet lehet közte és barátja között, ugyanis egy meglepően szexi fotót osztott meg az Instagramon. Opitz egy extrém rövid sortban, fenekét a kamerába tolva pózolt, felül szinte csak egy melltartó takarta az énekesnő bájait. Korábban csak akkor osztott meg magáról hasonló felvételeket, amikor még nem volt együtt Serleg Alberttel.