Kiderült, miért szakíthatott Dudás Miki és felesége

Dudás Miki és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Immáron sokadszor szakított egymással Dudás Miki és Szigligeti Ivett - írta a Blikk. A lap úgy tudja, a modell volt az, aki két gyerekével elköltözött a közös otthonból a szüleihez, a világbajnok kajakos pedig szeretné visszakapni családját, s ezért harcol.
Vágólapra másolva!

Megannyi, a Nyerő Párosban korábban szereplő sztárpár után ezúttal Dudás Miki és Szigligeti Ivett döntöttek úgy, hogy

kilenc év után nem folytatják tovább a közös életüket.

Az elhatározásuk talán nem végleges, hiszen már korábban is került válságba a kapcsolatuk. A kajakos a szombati Instagram-történetében azzal indokolta a döntésüket, hogy már nem a régi a köztük lévő szerelem. De elképzelhető, hogy ennél komolyabb gondok vannak a háttérben, hiszen Ivett korábban arról is beszélt, hogy a párja bizony nem volt hozzá mindig hűséges - írta a Blikk.

Miki nem volt a hűség mintaképe, legutóbb évekkel ezelőtt lépett félre. A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt, és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt - mesélte korábban a lapnak Ivett, aki azt is hozzátette, még egy megcsalást már nem bocsátana meg.

A lap kereste Ivettet és Mikit is, de nem akartak nyilatkozni a témában, az ismerőseik azonban elmondták, hogy

a kajakos harcol a családjáért, szeretné a nejét és a gyermekeit visszakapni.

Nem tudjuk pontosan, mi miatt döntöttek úgy, hogy ismét szakítanak, de hát tudjuk, hogy Miki nem a hűség mintaképe, ami miatt már többször voltak problémáik - mondta a lap informátora. Nagyjából egy hónapja költöztek új otthonba, ahonnan Ivett a gyerekekkel másfél héttel ezelőtt jött el, s jelenleg a szüleinél laknak. Miki nagyon szenved a hiányuk miatt, szeretné visszakapni a családját, most nagyon teper. Az biztos, hogy ezúttal komolyabb gondjaik lehetnek, ha már a nyilvánosság előtt is kommunikálták a szakítást.