Elképesztő összeget keresett az ügyvédje Britney Spearsen

Britney Spears, film Horizontal HEADSHOT SINGER-WOMAN PREMIERE RED CLOTHING
US singer Britney Spears arrives for the premiere of Sony Pictures' "Once Upon a Time... in Hollywood" at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on July 22, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mennyi pénzt kapott Britney Spears ügyvédje, amiért elintézte, hogy az énekesnő kikerüljön az apja gyámsága alól.
Vágólapra másolva!

Rengeteg pénzt keresett Britney Spears bírósági ügyén az ügyvédje, Mathew Rosengart, csupán a 2021 novembere és 2023 márciusa közötti időszakra 4,2 millió dollárt (majdnem másfél milliárd forintot) fizetett ki neki az énekesnő – tudta meg a TMZ.

Britney Spears Forrás: AFP/Valerie Macon
Mathew Rosengart a Britney-rajongók és az újságírók gyűrűjében a bíróság előtt Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Kevin Winter

A lap értesülése szerint ráadásul ez még nem is a teljes összeg volt, a gyámság eltörlésének elintézéséért összesen 6 millió dollárt kapott az ügyvéd – így Spears másik jogi ügyét, a testvérével és a Tri Starral való pereskedést állítólag már ingyen vállalta.

A TMZ ugyanakkor megemlítette, hogy a 13 éves gyámság alatt egy tucat ügyvéd összesen 30 millió dollárt keresett Britney-n, ezzel kapcsolatban pont Rosengart kritizálta az irreálisan magas jogi költségeket.