Tévés díjra jelölték a Dancing with the Starst, az Ázsia Expresszt és Ördög Nórát

dancing with the stars, döntő, finálé, TV2, tánc, 2022, celebek, sztárok, harmadik évad, 8. adás, 2022.11.26.
Vágólapra másolva!
Tizennégy kategóriában versengenek idén a tavalyi év legkiválóbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei a Televíziós Újságírók Díjáért. A 2023-ban tíz éves elismerés szakújságírókból álló zsűrije a díjátadó gála előtt ezúttal is sajtóközleményben teszi közzé a kategóriánkénti legjobb három tévés személy vagy produkció nevét. 2022 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, zsűritagként pedig Majoros Péter Majkát vagy Pápai Jocit is díjazhatják.
Vágólapra másolva!

Március 29-én osztják ki a Televíziós Újságírók Díja kategóriagyőzteseinek elismeréseit. A tíz éve, 2014-ben alapított díjat idén is az előző évben képernyőre került legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítmények legjobbjai vehetik át.

Fotó: Polyák Attila - Origo

2023-ban 14 kategóriában - nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő - hirdetnek győztest. Utóbbi két kategória az idei év újdonsága, a díj történetében először díjazzák a külön a női és a férfi mellékszereplőket.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.

Lapozzon, a jelöltek listáját a második oldalon találja!