Mi lett a megasztáros Nagy Edmonddal?

Nagy Edmond
Vágólapra másolva!
20 éve tűnt fel a Megasztár első szériájában Nagy Edmond, aki most egy friss interjúban mesélt arról, hogy miként él manapság.
Vágólapra másolva!

Majdnem húsz éve, 2003 őszén indult a TV2-n a legelső Megasztár, amelyben hatodik lett a magyar Tom Jonesnak is becézett Nagy Edmond. Egy friss interjúból kiderült, hogy 44 évesen még mindig az éneklésből él, a fővárosi életet azonban nehezen viselte, már rég visszaköltözött a Balatonhoz.

Nagy Edmond Forrás: Nagy Edmond

"Éltem egy rövid ideig a fővárosban is, de rájöttem, nekem a Balaton az otthonom, ahonnan Budapest sincs elérhetetlen távolságra. És egyébként is ott a helyem, ahol a gyerekeimnek, Edi, Dávid és Brendon minden hétvégét velem töltenek, én pedig annyira bolondulok értük, hogy hétfőtől csütörtökig azt a négy napot is nehezen viselem nélkülük, amit az anyukájuknál töltenek" – magyarázta a Story magazinnak.

Nem tudok ugyanis mit kezdeni a féltékenykedéssel. Ezért ért véget a Megasztár után a kapcsolatunk életem nagy szerelmével is, és ha ma pár hét együttlét után egy hölgy azt mondja nekem, hogy biztos azért nem akarok összeköltözni vele, mert titkolok előle valamit, inkább elengedem. Rám ugyanis még a zenésztársaim is mindig furcsán néztek, amíg Margarétával együtt voltam, hogy mennyire hűséges vagyok. Pedig a mi szakmánkban tényleg szebbnél szebb hölgyek közül válogathatunk. Én sem vagyok szent, de csak akkor, ha nem vagyok kapcsolatban. Most is több vasat tartok a tűzben. De én ezt már az ismerkedési fázisban tisztázom, hogy nálam most ez a szituáció" – mondta a magánéletéről.

"A Covid alatt nem tudtam dolgozni, és anyagilag még ma is érzem ennek a hatását, hiszen hiába vannak lekötött fellépéseim, zömmel olyanok, amiket bármikor lemondhatnak, mert nem biztos, hogy azokat a rendezvényeket, ahová elhívtak, lesz is pénz megrendezni. Szerencsés vagyok, hogy mégsem kellett új szakma után néznem, ám a stressz miatt felszedtem húsz kilót, és nem éreztem jól magam a bőrömben. Egykori amatőr testépítőként aztán elkezdtem otthon edzegetni, és lassan a régi formámnál vagyok.

Engem mindig egy hajszál választott el a nagy áttöréstől, talán a jószívűségem miatt is csúsztam le a jó lehetőségekről. De remélem, 2023 már ismét az én évem lesz, és a vidéki rádiók mellett az országos csatornák is játsszák majd a dalaimat" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!