Megtörten üzent Amerikából Szandi lánya

Bogdán Blanka
Vágólapra másolva!
Már másfél éve, hogy elutazott Amerikába Szandi nagylánya, Bogdán Blanka, aki gyerekfelügyelettel foglalkozik a tengerentúlon. Valószínűleg honvágya is okozhatja, hogy egészségügyi állapota drasztikusan megromlott az utóbbi időkben. Most egy sejtelmes üzenetben tudatta követőivel, hogy igazán nincs jól.
Vágólapra másolva!

Szandi is nagyon aggódik lánya, Bogdán Blanka miatt, aki az utóbb időben sok egészségügyi problémával küzdött. Édesanyjának nagyon nehéz, hogy nem lehet lánya mellett, amikor szüksége lenne rá, de nagyon büszke rá, hogy ilyen önálló, felnőtt nő lett.

Bogdán Blankát nemrég súlyos vesefertőzése miatt operálták, majd az ünnepek előtt két egy szerencsétlen baleset következtében szétnyílt homlokkal vitték be a sürgősségire. Valószínűleg ezek nagyon megviselték a lányt, aki mostanában furcsa üzeneteket oszt meg a közösségi oldalán.

A hét elején egy "Remember to give yourself the same kindness you give to others" feliratú képet posztolt Instagram-történetben, mely magyarul azt jelenti, hogy: "Emlékezz rá, hogy magaddal is ugyanolyan kedves legyél, mint másokkal." Nemrég egy hasonlóan melankólikus hangulatú fotóval üzent.

Egyre furcsább üzeneteket küld Szandi lánya Forrás: Bogdán Blanka Instagram

A felirat magyarul annyit tesz, hogy: Annyira koncentrálsz mindarra, ami nem vagy, hogy elfelejtesz az lenni, ami valójában te vagy. Azt, hogy vajon mire akar ezzel utalni, egyelőre nem árulta el, de lehet szeretne már hazatérni családjához ilyen hosszú idő után.