Megszólalt koraszülött unokájának állapotáról az Exatlon sztárja

Kása András
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, az Exatlonból ismert Kása András mögött nehéz időszak áll, ugyanis a családi nyaralásuk során váratlanul beindult lányánál a szülés, így kisebbik unokája koraszülött lett. A kis Olivér sokáig kórházban volt, ugyanis komplikációk léptek fel nála, egy súlyos agyműtéten is átesett, majd négy hónap után engedték haza. December elején újra kórházba került, azóta nagyapja nem adott hírt az állapotáról.
Vágólapra másolva!

Kása András végre boldogan tudatta a remek hírt, hogy végre magához ölelhette kisunokáját, aki sok megpróbáltatáson van túl annak ellenére, hogy még csak öt hónapos. A volt exatlonista elmesélte, hogy a kisfiú túl van egy agyvérzésen, ami miatt azonnali operációra volt szüksége és egy shuntöt építettek be, ami lehet a kis Olivér élete végéig benn marad.

Kása András Forrás: TV2

Majd amikor azt hitték a nehezén túl vannak, a kisfiú elkapott valamilyen vírust, ami nagyon megviselte szervezetét, így újra kórházba került. Szerencsére azóta jól van és szépen fejlődik, a büszke nagypapa is végre meglátogathatta lányát és unokáit Ausztriában.

Egy év után egyesült a család az Exatlon All Star, majd a kis Olivér sietős világrajövetele miatt. El sem tudom mondani mit érzek, csak nézem őket, a gyermekeimet és az unokáimat és úgy érzem én vagyok a világ legszerencsésebb embere. Olivér jól van, a beépített shunt lehet élete végéig bent marad, de ezzel teljesen egészséges lesz. Erre azért van szükség, mert volt egy agyvérzése és az lassan szívódik fel. Elképesztően mosolygós gyerkőc, már 4, 5 kiló, napi nyolcszor eszik. Ma öt hónapos, tegnap én etettem, sőt én is pelenkáztam, elolvadtam a mosolyától, kell ennél több?" - mondta a Ripostnak Kása András, akinek párja szervezte meg titokban az utazást, hogy végre együtt lehessen az egész család.