Megmozdultak Révész Sándor ujjai a sztrók után

Révész Sándor
Vágólapra másolva!
A Generál és a Piramis énekese ráijesztett a rajongóira: néhány nappal ezelőtt sztrókkal szállították kórházba, ám ahogy múlik az idő, úgy kap erőre.
Vágólapra másolva!

Jó kezekben van és lelkesen, becsülettel végzi a gyógytornát, ami nagyon sokat segít az állapotán, eddig érzéketlen, béna jobb kezébe is lassan visszatér az élet. "Sándor erősnek érzi magát, fegyelmezetten végzi a rehabilitációs gyakorlatokat; tornázik, amikor csak teheti; emelgeti a karját, lépcsőzik, »biciklizik«. Minden rendben megy, ahogy az orvosai ígérték; napról napra láthatóan javul az állapota. A mai nap örömhíre, hogy a jobb kezén éledeznek az ujjai" - számoltunk be róla a napokban.

Forrás: Lounge Group

"A szeretet gyógyító esszenciája, amit ezekben a sorokban kaptam. Minden szava a szívemig ért" – reagált az énekes egy az Újságmúzeum oldalán megjelent írásra. Révész Sándor tehát harcol, küzd és már kommunikál is. Természetesen mindenki félti őt. Például Zalatnay Sarolta, aki már nagyon vár arra, hogy megkaphassa az engedélyt a látogatásra. "Úgy tudom, nagyon örül, hogy érdeklődünk utána, meghatja őt.

A rehabilitációval is jól halad, becsületesen végzi a gyógytornát és már komoly eredményeket is elért a kitartásának köszönhetően. Az ujjait például már tudja mozgatni.

Egyelőre senki nem tud kommunikálni vele, csak a család, de amint az orvosok engedélyt adnak rá, azonnal meglátogatom" - mondta az énekesnő a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!