Ritka elismerésben részesült a Dancing with the Stars táncosnője

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Somhegyi Krisztián és Tóth Katica
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars harmadik évadában vált ismertté Tóth Katica, aki az exatlonista Somhegyi Krisztián táncpartnereként debütált a műsorban. Az első szereplése volt a TV2 táncos show-jában és rögtön a döntőig jutott párjával, ahol végül Csobot Adéllal és Hegyes Bercivel szemben maradtak alul. Most Tóth Katica egy olyan hatalmas elismerésben részesült, melyre ő maga sem számított.
Vágólapra másolva!

Tóth Katica rengeteg elismerést zsebelhetett be a Dancing with the Stars harmadik évadában, nem csak táncpartnerétől, hanem a szakmai zsűritől is. Somhegyi Krisztián többször is kiemelte a táncosnő tánctudását és azt, hogy milyen remek tanár, hiszen őt is meg tudta tanítani táncolni. Ezt a zsűri és a nézők is hétről-hétre figyelhették, ahogyan egészen a döntőig táncolták magukat és közben hatalmas fejlődésen mentek együtt keresztül.

Somhegyi Krisztián és Tóth Katica a Dancing with the Starsban Fotó: Polyák Attila - Origo

Bár a végső győzelmet nem tudhatták magukénak, de kiváló teljesítménnyel zárták az idei évadot. Tóth Katica szakmai tudását és tehetségét most egy váratlan helyről ismerték el, melyre nagyon büszke a táncosnő.

Hálásan köszönöm Téglás Város Polgármesterének ezt az Oklevelet, Kitüntetést. Megtiszteltetés számomra és örülök, hogy ennek a kis városnak a lakosa, tagja lehetek. Köszönöm szépen mégegyszer a támogatást és azt a sok szeretet, amit kaptam/kapok tőletek" - írta a képek mellé Tóth Katica, aki lakóhelye polgármesterétől kapott egy díszoklevelet a kiemelkedő táncművészeti tevékenységének elismeréseként.

A képek között lapozhat: