Pap Dorcit nagyon megviselte a partnere elvesztése

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Hamarosan elindul a Dancing with the Stars harmadik évada, a sztárok pedig már alig várják, hogy bizonyíthassanak profi táncpartnereik oldalán. Pap Dorci sem kivétel ez alól, az Exatlon Hungary szereplője már számolja vissza a napokat az élő show-ig.
Vágólapra másolva!

Pap DorcI Imád táncolni, ezért az sem zavarja, hogy naponta 4-5 órát a próbateremben tölt újdonsült táncpartnerével, Baranya Dáviddal.

"Most minden a tánc körül forog. Teljes mértékben erre fordítom minden időmet, energiámat és figyelmemet. Amennyit csak tudunk, annyit próbálunk, naponta ez 4-5 órát jelent.

de leginkább azért szeretnék elmenni a végéig, hogy minél tovább élvezhessem ezt az egészet. Annyira szeretek táncolni, már a felkészülést is nagyon élvezem, és nem akarom, hogy ennek vége legyen" - mondta a Ripostnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A sportoló felkészülés alkalmával nehéz helyzetbe került, ugyanis táncpartnere, Sebesi Hunor olyannyira megsérült, hogy nem folytathatta a Dancing with the Stars-t. Mint kiderült, Hunor 11 métert zuhant egy tetőről, eltört a csuklója, amit kétszer meg is kellett műteni.

Nehéz volt elölről kezdeni mindent. Gondolok itt az ismerkedésre, illetve az is időbe telt, míg összeszoktunk Dáviddal. De igyekszünk kihozni a maximumot magunkból, és megyünk tovább előre!" - mesélte.