Pap Dorci nem akar Budapesten élni

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Pap Dorci nagyon várja a Dancing With The Starsos adásokat és a műsor miatt a fővárosba is kellett költöznie. Ennek viszont annyira nem örül. 
Vágólapra másolva!

Pap Dorci berendezkedett új lakásában, ahol a szerelmével laknak közösen. A lány a Dancing With The Stars próbái miatt költözött Budapestre, de nem igazán tetszik neki itt.

„Az az igazság, hogy nem szeretek Budapesten élni. Teljesen más, mint Nyíregyháza, idő kell hozzá, hogy megszokjam. Vidéken minden más, ott nyugalom van, Pesten viszont óriási a pörgés"- mondta a volt Exatlonos a Ripostnak.

Pap Dorci tervezi is, hogy a műsor után, visszamegy Nyíregyházára, mert nem Budapesten képzeli el az életét.

„A lakásba már bekuckóztunk, nagyon szeretek ott élni. Otthonosan sikerült kialakítanunk, viszont a jövőmet nem a fővárosban képzelem. Szeretnék majd visszaköltözni Nyíregyházára, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Most a Dancing with the Stars miatt mindenképp Pesten kell élnem."