Megnősül a Barátok közt Novák Lacija

Vágólapra másolva!
Hamarosan megnősül a Barátok közt című sorozatban Novák Lacit alakító Tihanyi Tóth Csaba. A színész egy Siófokon tartott szépségversenyen ismerte meg Ritát, a helyi televízió műsorvezetőnőjét. Ő volt a rendezvény háziasszonya. 
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Tihanyi Tóth Csabának, azaz a Barátok közt Novák Lacijának csak a sorozatban nem sikerült megtalálnia a hozzá illő lányt.

A színész Siófokon, egy szépségverseny során találkozott jelenlegi menyasszonyával - Csaba a zsűri tagjaként, míg Rita a gála háziasszonyaként volt jelen. A műsor után ismerkedtek meg, beszélgetésbe elegyedtek, és hamar kiderült: nagyon jól megértik egymást.

"Ritával való találkozásom megváltozatta az egész életemet. Szerelem volt első látásra, és szinte az első naptól kezdve együtt is éltünk Siófokon. Később aztán a kedvesem felköltözött hozzám Budapestre" - emlékezik vissza a vőlegény.

A színész idén januárban kérte meg szerelme kezét, de az esküvő időpontját még nem tűzték ki. Arra várnak, hogy végre legyen egy kis szabad idejük, amikor végre megejthetik a ceremóniát, amelyre természetesen nem csak a szűkebb családi kör, hanem a Barátok közt stábja és szereplői is hivatalosak lesznek majd.