Feszült videón a nyílt világú Terminator-játék

Vágólapra másolva!
A gyilkos robotok mellett a rivális túlélők is állandó fenyegetést jelentenek.
Vágólapra másolva!

Leleplezte a világ első nyílt világú Terminator-játékát a Nacon játékkiadó, a digitális játékboltokban való listázása mellett egy kedvcsináló videóval próbálja felhívni rá a gamerek figyelmét. A Terminator: Survivors egyjátékos mellett akár négyfős kooperatív módban is élvezhető lesz, az ítélet napja után játszódik, mikorra a gépek már javarészt kiirtották az emberiséget.

„Négy év telt el azóta, hogy az emberiség a kipusztulás szélére került. A történtek kibogozását továbbra is féligazságok nehezítik, mikor kilépsz a menedékhelyedről, hogy megpróbálj egy társadalomra hasonlító egységet helyreállítani. Mindezt egy olyan világban, amely minden alkalmat megragadva próbál elpusztítani téged és az emberiség utolsó maradványait. A célod, hogy eszközöket, anyagokat, információkat, kulcsfontosságú erőforrásokat, továbbá más túlélőket kutass fel a környező területeken, létrehozva egy bázist az egyre növekvő csoportod számára” – olvasható a leírásában.

A robotok mellett rivális túlélők is folyamatosan veszélyt jelentenek a játékosokra.

A Terminator: Survivors korai hozzáférésű változata a tervek szerint 2024. október 24-én jelenik meg PC, PlayStation 5 és Xbox Series platformokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!