Harcos amazonok bikiniben

Vágólapra másolva!
A Mortal Kombat és a Virtua Fighter után a csinos amazonok ismét beszállnak a számítógépes játékok ringjeibe. Ha harci szellemben talán nem is, de látványban biztos, hogy ők a nyerők.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOA PC-s játékok világában egyre kevesebb verekedős akciójáték jelent meg az utóbbi időkben - az utolsó igazi program a Mortal Kombat sorozat volt.

E régi hagyományt igyekszik feléleszteni a Creative Edge Studios játéka a Bikini Karate Babes, mely roppant egyéni módszerrel, megoldással és persze látványvilággal csalogatja a stílus szerelmeseit.

Bikine Karate Babes letöltés (demó)/szoftverbazis/jatekok/akcio/bikinikaratedemo.htmlBikini Fan Site sok extrávalhttp://www.bkbfan.com/

A játék célja (a küzdelem mellett) a férfiközönség meghódítása, melynek érdekében a fejlesztők különféle látványos digitalizált elemeket alkalmaztak - valljuk be nem kevés sikerrel. A játékban irányítható amazonokat nem rajzolták és nem is háromdimenziós elemekből állították össze, hanem számítógéppel digitalizált, valódi hölgyek személyesítik meg. A módszer eredményeként nem csak élethű látványban lehet részünk, de a program mérete is igen nagyra (240 MB) növekedett, ráadásul az összetett mozgásfázisok inkább megnevettetik a közönséget, mint elámítják. A hiányosságokat leszámítva a kizárólag csak felnőtteknek ajánlott játék igen élvezetes, ráadásul speciális mozgásokra bírhatjuk amazonjainkat. Játszhatunk egyedül a gép ellen, illetve ketten egymás ellen. Kezeléséhez használjuk a kurzor és numerikus billentyűket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!