Harminc kilót fogyott a népszerű magyar Tiktok-sztár, elmondta, hogyan sikerült

Krénn Diána
Vágólapra másolva!
Szerinte tévhit, hogy este már szabad enni semmit.
Vágólapra másolva!

Krénn Diána életmód bloggert a Tiktokon rengetegen követik, már 1,6 millió kedvelésnél járnak a tartalmai. A D-Life nagykövet beszámolt az életmódváltásáról - úgy véli, van pár tévhit a fogyással kapcsolatban.

Krénn Diána https://hu.linkedin.com

Szerinte tévhit, hogy este már nem lehet enni semmit. "A vacsora nagyon fontos része a napomnak, így meg kellett tanulnom, hogy ehetek este is, csak jobb, ha ilyenkor már kerülöm a felesleges szénhidrátokat. Inkább választok egy könnyed zöldségágyon sült halat vagy egy tartalmas salátát zsírszegény grillezett sajttal" - írta.

Süteményt is lehet enni

Édességet is evett fogyása alatt. "A D-Life csapatával és az országos gabonakutató intézettel januárra fejlesztettünk két nagyszerű sütőkeveréket amelyeknek segítségével hagyományos ízű lassan felszívódó süteményeket tudok készíteni ráadásul a hagyományoshoz képest 30%-al kevesebb szénhidrátot tartalmaznak" - jelezte.

Mindenre juthat idő

Szerinte tévhit az is, hogy nincs ideje az embernek magára figyelni. "Amióta életmódot váltottam sokkal tudatosabb lettem, és így az időbeosztásom is nagyon sokat fejlődött. Számomra sokkal nagyobb stressz volt, amikor kaotikus napokat éltem, sokszor ebédig csak egy kávét ittam" - tette hozzá.

Krénn Dia szerint az is tévhit, hogy a váltás után "az ember már nem ehet normálisan", és fontos, hogy tudatosodjon bennünk, hogy a diéta nem rossz dolog. "Az életmódváltás számomra elsődlegesen egészségügyi kérdés volt, és nem a tükörben látott kép megváltoztatása. Rájöttem, ha egészséges vagyok, nagyobb esély van arra, hogy a tükörben is olyan valaki nézzen vissza rám, akire mosolyogni tudok" - írta. Ő a Diétáskonyha.hu oldalát javasolja azoknak, akik változtatnának életükön.

Bővebben a Tények.hu oldalán. Krénn Diána Tiktok-oldalát itt találja.