A Gyilkos a házban sorozat rajongói biztosan megőrülnének Martha Stewart új lakásáért

Vágólapra másolva!
A 82 éves Martha Stewart a lányával, Alexisszel együtt április végén megvásárolt egy lakást abban a társasházban, ahol a Gyilkos a házban című sorozatot is forgatták.
Vágólapra másolva!

Martha Stewart  amerikai üzletasszony, író és televíziós személyiség. Stewart főiskolai évei alatt az ösztöndíjból származó pénzét modellkedéssel egészítette ki. Ügyfelei között volt a Chanel is. Igazi ismertséget a különféle főzőműsorai révén szerzett magának, de a Sports Illustrated elérte, hogy a celeb 81 évesen fürdőruhában álljon modellt egy címlapfotó erejéig. 

Mostantól pedig már a Gyilkos a házban című sorozat rajongói is irigyelhetik őt: nemrég vásárolt meg ugyanis egy 12,3 millió dolláros lakást Manhattanben, egy olyan épületben, amely a sorozat rajongói számára nagyon ismerős lehet. 

Az üzletasszony új lakhelye a West 86th Street-en található előkelő Belnordban van. A 82 éves Stewart a lányával, Alexisszel együtt április végén vásárolta meg a hat hálószobás lakást egy cég segítségével, amelyben mindketten társ-ügyvezetőként szerepelnek. A három méteres belmagasságú, nagy méretű mahagóni ablakokkal felszerelt, és fehér tölgyfa padlóval ellátott lakás élettere több mint 427 négyzetméteres, a bejárat egy előcsarnokba nyílik, ahonnan a tágas nagyterembe vezet az út, ami egyúttal szolgálhat nappaliként, étkezőként és szórakoztatóhelyiségként is. 

image

A nyitott elrendezésű konyhában márvány munkalapok, egyedi szekrények és borhűtő is van. A teraszra néző lakosztály hatalmas gardróbbal és egy spa-szerű  fürdőszobával rendelkezik, amiben padlófűtés is van. 

A lakásból - amely tavaly április óta volt a piacon, 13,195 millió dolláros kikiáltási árral – csoda szép kilátás nyílik a 2.045 négyzetméteres belső udvarra.

Maga a háború előtti épület 12 emeletes és 2.787 négyzetméternyi élettér található benne. A hozzá tartozó kényelmi szolgáltatásai a 24 órán át felügyelt lobbi, a fitneszközpont, a sportpálya, a klubhelyiség és a játszótér.

Az Origo korábban megírta, hogy a nyárra gondolván Martha Stewart egy frissítő, citrusos sajttortát készített, aminek a receptjét itt találja

Azt elárulta korábban, hogy minden reggel zöld lével indítja a napot, amely nála egy zöld leveles zöldségekből, gyümölcsökből és gyömbérből készült italt jelent. 

Forrás: Mansion Global