15 színész, akik tragikus körülmények között haltak meg

Vágólapra másolva!
A legnagyobb színészek voltak, azonban halálhírük az egész világot sokkolták. Többen nem tudták feldolgozni a hirtelen népszerűséget, és véget vetettek az életüknek. Az Origo összegyűjtött 15 sztárt, akikről sokan ma sem tudják, hogy már nem élnek.
Vágólapra másolva!

Skye McCole Bartusiak

A 2014-ben, 21 éves korában meghalt Skye McCole Bartusiak is ígéretesen induló karriert hagyott maga után. Habár a magyar nézőknek talán nem ismerős a neve, biztos sokan emlékeznek rá A hazafi-ból (amelyben Mel Gibson kislányát formálta meg, mindössze 8 évesen), de szerepelt az Árvák hercegé-ben, a Ne szólj száj!-ban, illetve a 24 című sorozatban is.

McCole Bartusiak holttestét 2014 nyarán barátja találta meg, a szülei houstoni háza mögötti külön lakrészben. Édesanyja megpróbálta újraéleszteni a fiatal lányt, de már nem lehetett segíteni rajta. Az anya nyilatkozata szerint az ifjú színésznő egészséges volt, és sosem ivott vagy drogozott – nem sokkal a halála előtt viszont epilepsziás rohamok gyötörték, és az ezekre szedett gyógyszerek véletlen túladagolása vezethetett a halálához. Ezt később az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat is igazolta.

SkyeMcColeBartusiak, Skye, McCole, Bartusiak,

Fotó: Photo by David Livingston/Getty Images 

Harold Ramis

Színészként ismertebb alakítása volt Egon Spengler a Szellemirtók és a Szellemirtók 2., valamint Russell Ziskey a Bombázók a seregnek (1981) című filmben – ezek elkészítésében társ-forgatókönyvíróként is részt vett. Filmrendezőként az ő nevéhez fűződik a Golfőrültek, a Családi vakáció, az Idétlen időkig és a Csak egy kis pánik című vígjátékok elkészítése. A férfi hatvankilenc éves korában hunyt el.

Harold, Ramis, HaroldRamis,

Fotó: Photo by Barry Brecheisen/WireImage 

Sage Stallone

Stallone legidősebb gyermeke, Sage 1976-ban született, majd 14 évesen az 1990-es Rocky V-ben a vásznon is eljátszotta saját apja fiát, a kiskamasz Rocky Jr.-t. Sage Stallone olyan komolyan érdeklődött a filmek iránt, hogy megszerezte magának Stanley Kubrick legendás kameralencséjét, ami speciálisan a Barry Lyndon egyik jelenetéhez készült.

Sajnos azonban soha nem fogjuk megtudni, mire vihette volna az ifjú filmes,mivel 2012-ben, mindössze 36 éves korában szívkoszorúér-elzáródás következtében meghalt (a betegség genetikai eredetű lehetett, hiszen Sylvester Stallonénak is voltak szívproblémái, például a Rocky IV forgatása közben).

Sage, Stallone, SageStallone,

Fotó: Photo by Albert L. Ortega/WireImage 

Michael Clarke Duncan

54 éves korában elhunyt a Halálsoron című filmért Oscarra jelölt Michael Clarke Duncan. A hatalmas termetű, korábban testőrként dolgozó férfi szívrohammal került a kórházba, azonban már nem épült fel. Ott volt mellette barátnője, amikor rohamot kapott. Újraélesztette, majd hívta a mentőket, azonban a kórházban már nem tudták az életét megmenteni.

Michael, Clarke, Duncan, MichaelClarkeDuncan,
 
Fotó: Photo by SGranitz/WireImage 

Dana Hill

Dana Hill az Európai vakáció Audrey Griswaldjaként alakított emlékezeteset, de olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Magnum vagy az Egy úr az űrből, ezenkívül rengeteget szinkronizált (például A gumimacik-ban vagy a Fecsegő tipegők-ben). A színésznő tizenegy-két éves korában azért kezdett színészkedni, mert a cukorbetegség 1-es típusát diagnosztizálták nála, ami véget vetett sportolói karrierjének. 1996-ban, mindössze 32 évesen halt meg a sok stressz és a cukorbetegség miatt.

Dana, Hill, DanaHill,
Foto: Jim Britt /American Broadcasting Companies via Getty Images

Cameron Boyce

20 éves korában álmában halt meg Cameron Boyce, miután régóta küzdött egy meg nem nevezett betegséggel. A fiú 2008-ban, kilencévesen kapta az első szerepét a Tükrök című filmben, a Nagyfiúk-ban és folytatásában már Adam Sandler fiát játszotta. A Disney-nél vált igazán ismertté, főleg a Jessie című sorozattal, majd az Utódok című tévéfilmmel. Később kiderült, hogy epilepszia okozta a férfi halálát. 

Cameron, Boyce, CameronBoyce,

Fotó: Image Group LA/Disney Channel via Getty Images

John Heard

Furcsa körülmények között és egy szállodai szobában halt meg John Heard. Megoperálták a hátát, és utána egy kaliforniai kórházban gyógyulgatott. A hotel takarítónője találta meg. Népszerűségét a Reszkessetek, betörők! hozta meg számár, de korábban a Segítség, felnőttem című Tom Hanks-vígjátékban is már sikere volt. Fontos szerepet kapott a Célkeresztben című krimiben is, Clint Eastwood és John Malkovich mellett. Több tévésorozatban is játszott, a Maffiózók korrupt rendőrfigurájáért Emmy-díjra is jelölték.

John, Heard, JohnHeard,

Fotó: Photo by Rodrigo Vaz/FilmMagic

A folytatásért lapozzon tovább!