Vágólapra másolva!
Nem mindennapi jelenetek játszódtak le egy romániai MMA-összecsapáson. A ketrecharcos Alexandru Bobicioiu belegyezett egy kettő az egy elleni mérkőzésbe Meci Cedi és Dustinel párosa ellen. A találkozó azonban botrányos véget ért, miután a magáról megfeledkezett Dustinel annyira aljas dolgokkal próbálkozott Bobicioiu ellen, hogy a mérkőzés bírójának, Yamato Zahariának kellett rendet tennie, aki végül pofonnal földre küldte a magáról megfeledkezett harcost.

A mérkőzés első menetében Bobicioiu és Cedi egymásnak feszültek szemtől szemben, közben Dustinel repülő ütésekkel próbálkozott, de találni egyszer sem sikerült, többnyire az oktagon kerítésén kötött ki. 

Ezután folytatódott Bobicioiu és Cedi közelharca, a két harcos lekerült a földre, eközben pedig Dustinel hátulról elkezdte ütni Bobicioiut, majd úgy döntött, hogy nekifutásból fenékbe rúgja a földre szorított ellenfelét. 

Ez már a mérkőzés bírójának, Yamato Zahariának is sok volt, így amikor Dustinel másodszorra is megkísérelte Bobicioiu fenékbe rúgását, Zaharia közbelépett és egy hanyag mozdulattal a földre lökte a sportszerűtlen harcost, akinek ez először nem szegte kedvét. 

Miután Dustinel feltápászkodott, az oktagon végéből, nekifutásból akarta fenekébe rúgni a még mindig a földön harcoló Bobicioiut, azonban Zaharia ismét éber volt, egy remek blokkolással megakadályozta a rúgást, majd a földre került Dustinelnek kiosztott egy hatalmas tenyerest. A harcos ezt követően másodpercekig a földön maradt, majd miután felkelt, a bíró a nyakánál fogva kivezette az oktogonból.

Az összecsapás után Yamato Zaharia azt mondta, hogy Dustinel "bizonyos anyagokat vagy alkoholt fogyasztott", és azért volt szükség a közbeavatkozására, mert már azt sem tudta, hogy kivel küzd.

Zaharia egyébként a kempo nagymestere, mellette pedig elismert ketrecharcos Romániában.