Vágólapra másolva!
Vasárnap este az angol labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában a Liverpool 2-0-ra legyőzte a Wolverhampton Wanderers csapatát az Anfielden. A találkozó még évekig emlékezetes lesz, de nem az eredmény miatt, hanem mert ez volt Jürgen Klopp utolsó meccse a Mersey-parti csapat kispadján. A német szakember elképesztő búcsúztatást kapott, ezért sokak figyelmét elkerülte, hogy a csapat magyar sztárja, Szoboszlai Dominik gyönyörű nők társaságában fotózkodott az Anfield gyepszőnyegén.

A Bors vette észre, hogy újra foglalt lehet Szoboszlai Dominik szíve. Az interneten hetek óta pletykálnak arról, hogy rátalált a szerelem a magyar válogatott csapatkapitányára. Sokak szerint egy székesfehérvári, szőke lány rabolta el a Liverpool sztárjának a szívét.

A Redditre a vasárnapi meccs után felkerült egy fotó, melyen a Borka nevű lány a kép bal oldalán látható Szoboszlai Dominik mellett. A képen látható még a hölgy testvére, Zsóka is, aki piros, Liverpool-mezben van.

Akkor hivatalos az együttlét? 

– tették fel Borkának a kérdést Szoboszlai Dominikkel kapcsolatban.

A 23 éves focista korábban az Európa-bajnok kalapácsvető Gécsek Tibor lányával, Gécsek Fannival alkotott egy párt, azonban a szerelmespár tavaly szeptemberben szakított három év együttlét után. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.