Vágólapra másolva!
A vasárnapi nap még az isztambuli Bajnokok Ligája-döntő utózöngéiről szólt, azonban a Manchester City sikere mellett is történtek elképesztő dolgok a sportvilágban. Elég csak megemlíteni a szerb Novak Djokovicsot, aki győzedelmeskedni tudott a Roland Garroson, ezzel pedig minden idők legeredményesebb teniszezője lett. Ezen kívül is rengeteg érdekesség történt vasárnap, és ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Novak Djokovics nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a francia nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben három játszmában legyőzte a norvég Casper Ruudot. A szerb klasszis 23. Grand Slam-trófeájával egyedüli rekorder lett, és hétfőtől ismét ő vezeti a világranglistát.

A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester City 1-0-ra győzött az Inter ellen, így Pep Guardiola csapata történelmi triplázást hajtott végre, ugyanis a BL-trófea mellett a Premier League-et és az FA-kupát is elhódította. Az isztambuli finálé rengeteg érdekességet hozott, ami a mémkészítőket is megihlette.

Pep Guardiola csúcsra ért a Manchester Cityvel Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton

A Manchester City BL-sikerét beárnyékolja a klub rengeteg pénzügyi szabálytalansága, aminek még következménye is lehet. A Premier League 115 rendbeli szabályszegéssel vádolja a klubot a pénzügyi szabályok megszegésével kapcsolatban és még mindig nem született végleges, megnyugtató döntés. Mutatjuk, hogy élték meg a főszereplők a BL-döntőt.

A katari világbajnokság egyik, ha nem a legnagyobb sztárja, a horvátokért szorító hatalmas mellű Ivana Knöll is ellátogatott Isztambulba, hogy a helyszínről nézhesse a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét. Az influenszer most is nagy feltűnést keltett, hiszen tőle megszokott módon igencsak lenge öltözetben jelent meg az Atatürk Olimpiai Stadionban.

Ivana Knöll a Bajnokok Ligája döntőjére is ellátogatott Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az ír ketrecharcos, Conor McGregor az NBA-döntő negyedik meccsének az egyik szünetében bemutatta, hogy a ringen kívül is életveszélyes a balhorogja. A UFC-legenda "áldozata" a Miami Heat csapatának kabalafigurája volt, amelyet egy hatalmas ütéssel a padlóra küldött.
A 34 éves ketrecharcos a Miami bokszkesztyűt viselő kabalafigurájával akaszkodott össze, akit egy hatalmas balhoroggal a padlóra küldött, majd még egyszer arcon ütötte a földön fekvő figurát. A kiütött kabalát a lábánál fogva húzták le a pályáról, mindeközben McGregor a kezében lévő spray-el még le is fújta az "áldozatot".

A 109-szeres magyar válogatott Dzsudzsák Balázs a közösségi oldalán osztotta meg, hogy nagy bejelentésre készül. A Loki legendájának június 30-án lejár a szerződése a debrecenieknél, és egyelőre nem tudni, hol folytatja a pályafutását. Dzsudzsák a közösségi oldalán árulta el, hogy a TV2 Tények Plusz műsorában nagy bejelentésre készül.