Vágólapra másolva!
A hollywoodi sztárszínész, Will Ferrell a közeljövőben jelentős részesedést vásárol az angol másodosztályban szereplő Leeds United futballcsapatában.

Will Ferrell lesz a Leeds United társtulajdonosa

2020 szeptemberében két hollywoodi sztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lettek a tulajdonosai a walesi Wrexham AFC futballcsapatának, amellyel feljutottak a negyedosztályba, április elején pedig újabb szenzációs sikert értek el, ugyanis az 1864-ben alapított klub 2005 óta először tér vissza a harmadosztályba. A hírek szerint a brit labdarúgásban hamarosan újabb amerikai sztárszínész vállal szerepet, ugyanis Will Ferrell a Championshipben (angol másodosztály) szereplő Leeds United csapatából vásárol majd részesedést.

Az 56 éves színész nagy rajongója az angol labdarúgásnak, és már Amerikában is belekóstolt a futball világába, korábban az MLS-ben szereplő Los Angeles FC csapatában vásárolt részesedést. A Wrexham meccsein is gyakran feltűnő Will Ferrell leendő klubja, a Leeds United a Premier League-be történő automatikus feljutást nem tudta kiharcolni, ám a rájátszásban még kivívhatja, hogy újra felkerüljön az élvonalba, ahonnét egy évvel ezelőtt esett ki.

Kapcsolódó cikkek