Vágólapra másolva!
Dárdai Pál legidősebb fia, a magyar válogatott Dárdai Palkó gólt szerzett az Elversberg elleni mérkőzésen a Bundesliga 2. 32. fordulójának vasárnap kora délutáni meccsén.

Az idényt már egészen biztosan a német másodosztályú focibajnokság középmezőnyében záró Hertha BSC a tabellán éppen mögötte, a 10. helyen álló Elversberg otthonába látogatott vasárnap kora délután a 32. fordulóban.

A hazaiak a 18. percben megszerezték a vezetést, amit a Hertha a 27. percben Fabian Reese góljával egyenlített ki. Szünet után ismét előnybe került az Elversberg, de Luca Schnellbacher újabb góljára ezúttal nem kilenc, hanem nyolc percen belül érkezett a válasz: egy balról középre adott labdába beletette a lábát egy berlini játékos, majd a berobbanó Dárdai Palkó közvetlen közelről a kapuba fejelte a labdát. A magyar válogatott középpályás igazán nem féltette a testi épségét: 

A 25 éves játékosnak ez volt az ötödik gólja a szezonban, ami mellé van még három gólpassza is. Az utolsó öt Hertha-meccsen igazán impozáns a mérlege: 3 gól, 2 gólpassz és 1,6 kulcspassz került a neve mellé.

A három Dárdai fiú közül kettő lépett pályára, Palkó mellett a szintén magyar válogatott Márton is tagja volt a csapatnak, ráadásul ő végig is játszotta a végül 4-2-re elveszített meccset, míg bátyját a 73. percben lecserélte édesapjuk, a Herthát irányító Dárdai Pál.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.