Vágólapra másolva!
Hiába vezetett otthon három góllal a Bologna, végül csak 3-3-as döntetlent játszott a Juventusszal az olasz labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának hétfő esti rangadóján.

Az immár kilenc kör óta veretlen Bolgna, amely ősztől története során először szerepelhet majd a Bajnokok Ligájában, negyedórával a vége előtt 3-0-s előnyben volt, azonban a Juvenus innen nyolc perc leforgása alatt egyenlített.

Atalanta BC v Juventus FC - Coppa Italia 2023/2024 Final
Federico Chiesa lőtte a Juventus első gólját
Fotó: NurPhoto via AFP/Alessio Morgese

A Bologna, amely 1967 óta nem zárt dobogós helyen az élvonalban, óriási lehetőséget szalasztott el, ugyanis győzelemmel saját kezében lett volna a sorsa a harmadik helyet illetően, a pontosztozkodással viszont - bár a Juventust maga mögött tartotta - megnyílt az út az Európa-ligában döntős Atalanta előtt, amelynek még két mérkőzése van hátra.

A hét kör óta veretlen torinói csapat sorozatban hatodik döntetlenjét játszotta a Serie A-ban.

A másik hétfői összecsapáson a Hellas Verona 2-1-re diadalmaskodott a sereghajtó és már kiesett Salernitana otthonában, sikerével pedig bebiztosította élvonalbeli tagságát a következő idényre is.

Serie A, 37. forduló:
Salernitana-Hellas Verona 1-2 (0-2)
Bologna-Juventus 3-3 (2-0)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.