Vágólapra másolva!
Az Inter Miami legutóbbi bajnoki meccsén Lionel Messi testőre hatamas lendülettel futott be a pályára, hogy elkapja azt a szurkolót, aki a nyolcszoros aranylabdás közelébe akart férkőzni.

Messi brutális testőre azonnal elkapta a pályára berohanó szurkolót

Lionel Messi testőre, a korábban tengerészgyalogosként szolgáló Yassine Chueko egy pillanatra sem téveszti szem elől az argentin világsztárt. Az Inter Miami legutóbb a Sporting Kansas City vendégeként lépett pályára az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), és a 91. percben egy Messi-mezt viselő szurkoló odaszaladt a nyolcszoros aranylabdáshoz, akit megölelt. 

Amint ezt a klasszis focista testőre észlelte, azonnal berohant a pályára, hogy eltávolítsa a drukkert a világbajnok sztár közeléből.

Az interneten rengetegen reagáltak a megmosolyogtató jelenetre, többen is vicces megjegyzéseket fűztek a látottakhoz.

"Szerződést kellene kötni vele" - posztolta egy rajongó. 

Ez az ember már többször segítette Messit a pályán, mint az elmúlt 2 évben bármelyik csapattársa a PSG-nél

- viccelődött egy másik szurkoló. "Azonnal szerződtetni kellene az NFL-be" - jegyezte meg egy kommentelő. "Gyorsabb, mint Mbappé, simán profi futballista válhatna belőle" - írta egy másik internetező.

Mióta Messi az Inter Miaimiban futballozik, a testőre már több alkalommal rohant be hatalmas lendülettel a pályára, hogy nyakon csípje az argentint megközelítő szurkolókat, rengeteg vicces pillanatot okozva ezzel.

Kapcsolódó cikkek