Vágólapra másolva!
A Barcelona a Paris Saint-Germain csapatát fogadta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és a spanyol szurkolók nagy ellenszenvvel fogadták korábbi játékosukat, a már a PSG-t erősítő Ousmane Dembélét.

A Barcelona drukkerei igencsak rossz néven vették, hogy a francia játékos Paris Saint-Germainhez szerződött, és érezhetően ezt még mindig nem bocsátották meg neki. A világbajnok támadó először tért vissza Barcelonába, azóta, hogy tavaly nyáron viharos körülmények között távozott a spanyol klubtól. Várható volt, hogy a Barca-drukkerek nem fogják tárt karokkal várni Dembélét, aki a múlt heti párizsi odavágón látványosan megünnepelte a gólját a korábbi csapata ellen.

Ousmane Dembele, barcelona, PSG
Dembélé a párizsi odavágón és Barcelonában is gólt lőtt korábbi csapatának
Fotó: AFP

Azt azonban talán kevesen gondolták volna, hogy a katalán szurkolók elképesztően ellenséges légkört teremtenek már a meccs előtt, ugyanis különböző transzparensekkel üzentek a franciának, ráadásul elégették az egykori támadójuk mezét is.

Nem kímélték a Barcelona szurkolói a PSG sztárját

A 26 éves szélsőre azért haragudtak meg a katalán szurkolók, mert korábban úgy tűnt, hogy Dembélé még a fizetéscsökkentésbe is belement volna, azonban a több pénz miatt a francia fővárosba igazolt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.