Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool korábbi középpályása, Danny Murphy elárulta, egyik korábbi csapattársának felesége botrányt okozott a csapat és férje között, miután felhívta a menedzsert, akinek arra panaszkodott, hogy a játékosok egy pikáns éjszakai bulin vettek részt.

Felnőtt buli Liverpoolban 

Murphy az "adult entertainment" kifejezést használja, ami elég tág fogalom, sok minden belefér, de miután a játékosok feleségei és barátnői bepöccentek, sejthető, hogy nem csak beszélgettek a felnőtt bulin - szúrta ki a Bors.

Liverpool v Portsmouth, Danny Murphy
Danny Murphy kitálalt a felnőtt buliról 
Fotó: AFP / AFP/2004 AFP

"Emlékszem, a Liverpoolnál a szezon előtt tartottunk egy kis bulit az új játékosokkal, mondjuk úgy, egy kis felnőtt szórakozást. 

Az egyik játékos felesége megtudta, és úgy döntött, felhívja a menedzsert, elmondja neki, mennyire felháborítja, hogy a férjét ilyen helyzetbe hoztuk. Ezzel kissé elidegenítette a srácot a csapattól, mert a többiek számonkérték, hogy miért tette?" - mesélte a Liverpool korábbi játékos, Danny Murphy.

Bizarr egy focistát ilyen helyzetbe hozni 

Murphy azt követően beszélt erről, hogy Belle Silva, a Chelsea védőjének, Thiago Silvának a felesége a londoni csapat főnökének, Mauricio Pochettino kirúgását követelte a közösségi oldalán. A Wolverhampton elleni 4-2-es vereségét követően azt írta: "Itt az ideje a változásnak. Ha tovább várunk, már túl késő lesz" - írja a Mirror.

Murphy elmondta, bizarrnak találja, ha egy labdarúgót ilyen helyzetbe hoz a felesége, a barátnője, az anyja, a testvére vagy bárki, aki elkezd tweetelni a karrierjéről, a klub belső ügyeiről és arról, hogy kinek mit kellene tennie.

Ha egy játékos felesége ebbe bele kezd, azzal baromi kellemetlen helyzetbe hozza a párját a csapat előtt."

 - idézte a lap Murphyt.