Vágólapra másolva!
A labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Juventus 6-1-re kiütötte a Salernitanát. A meccsen a torinói sztárcsapat 18 éves szupertehetsége, Kenan Yildiz zseniális szólógólt szerzett. 

Fantasztikus gólt lőtt a Juventus tinisztárja

Nagyszerű formában kezdte az évet a Juventus, amely legutóbb szeptember végén kapott ki, azóta nem talált legyőzőre. Massimiliano Allegri együttese az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Serie A-ban utolsó helyezett Salernitana ellen lépett pályára, és 6-1-es kiütéses győzelemmel jutott tovább a legjobb nyolc közé.

Kenan Yildiz gyönyörű gólt szerzett a Salernitana ellen Forrás: NurPhoto via AFP/Alberto Gandolfo/NurPhoto/Alberto Gandolfo

A Juve ötödik gólját a csapat 18 éves török válogatott támadója, Kenan Yildiz szerezte, és a 88. percben esett találat kifejezetten szépségdíjasra sikeredett.

A fiatal csatár a bal szélen kapott labdát, több védőt is kicselezve lendületesen megindult befelé, végül nagy erővel bombázott a rövid sarokba.

Yildiz a Bayern München akadémiájáról igazolt a Juventushoz 2022 nyarán, ahol több korosztályos csapatban is szerepelt, majd tavaly novemberben felkerült a felnőttek közé. A tehetséges focista az olasz élvonalban eddig 8 meccsen egyszer volt eredményes, az Olasz Kupában pedig góllal debütált az első mérkőzésén.