Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott sztárja nem okozott meglepetést, nem úgy mint a német nemzeti csapat az Egyesült Állomokban? Ha kíváncsi, hogy ez mit jelent, olvasson tovább!

Még mindig a magyar válogatott Szerbia elleni szombati szenzációs győzelme adta a legjobb témákat vasárnap. A szerbek hisztijével is foglalkoztunk, de sokkal örömtelibb volt látni, ahogy Szoboszlai Dominik életreszóló élménnyel ajándékozott meg egy ifjú magyar drukkert a Puskás Arénában.

Nézzenek a táblára! - szól a klasszikus lelátói rigmus, és a számok ezúttal sem hazudnak: Európa harmadik legjobb csapatát ugyanis úgy hívják, hogy Magyarország!

Mi még a matek szerint nem vagyunk ott a jövő nyári németországi Eb-n, három újabb csapat viszont már beszerezheti a német zsebszótárt a játékosoknak.

Utolsó focis hírünk legyen egy igazi meglepetés: öt nyeretlen meccs (4V, 1D) után sorozatban másodszor győzött a német válogatott, viszont először tette ezt az amerikaiak ellen bemutatkozó Julian Nagelsmannal a kispadon.

A magyar női kézilabda-válogatott is győzött, Golovin Vlagyimir csapata így megszerezte első győzelmét az Európa Kupában.

A magyar tenisz már nem is annyira új csillaga Marozsán Fábián, aki nem először szerepelt szenzációsan egy nagy tornán. A sanghaji sikert azonban nem tudja egy könnyen feldolgozni a fiatal játékos.

Végezetül egy rossz hír Lewis Hamiltonnak: a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) újranyitja a hétszeres világbajok múlt hétvégi Katari Nagydíjon történt ügyét.