Vágólapra másolva!
Az elmúlt hét sem telt izgalmas átigazolási hírek és pletykák nélkül. Úgy néz ki, Kylian Mbappé története soha nem ér véget, miközben Lionel Messi csapata, az Inter Miami tovább erősítene. A Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool edzője, Jürgen Klopp bejelentette, hogy távozik, de az is eképzelhető, hogy visszavonul. A Manchester United dán óriással erősít. A magyar focisták körül is zajlik az élet, Ádám Martin visszatérne Európába, míg Szalai Attila hivatalosan is a Hoffenheim játékosa lett, ráadásul teljessé vált Berlinben a Dárdai-család. A Fradi eladta az egyik legjobb játékosát, az Újpest és a DVTK is légióst igazolt. 

Folytatódik az Mbappé-őrület, Messiék tovább erősítenének, Klopp távozik a Liverpooltól

A spanyol Sport értesülései szerint a Grémio csapatában futballozó Luis Suárez hajlandó lenne pénzt is fizetni azért, hogy távozhasson a brazil csapattól, hogy csatlakozhasson az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Inter Miami együtteséhez.

Lionel Messi leigazolása után a David Beckham társtulajdonában lévő Inter Miami labdarúgócsapata Sergio Ramost is szeretné szerződtetni.

A szaúd-arábiai bajnokságban szereplő Al-Hilal 300 milliót sem sajnálna a PSG francia világbajnok játékosááért, Kylian Mbappéért, akinek továbbra is bizonytalan a jövője.

Egyre bizonytalanabb Kylian Mbappé jövője a PSG-nél Forrás: AFP/Jean-Christophe Verhaegen

Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain Európa-bajnok olasz válogatott futballistája, Marco Verratti lehet a következő nagyágyú, aki az egyre erősödő szaúdi labdarúgó-bajnokságba szerződik a nyáron.

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Betis a hivatalos honlapján tudatta, hogy leszerződtette a korábbi spanyol válogatott középpályást, a Real Madriddal ötszörös BL-győztes Iscót.

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool FC vezetőedzője, Jürgen Klopp elárulta, hogy a 2026 nyaráig szóló szerződését nem szeretné meghosszabbítani a Vörösökkel, és akár végleg be is fejezheti az edzősködést utána.

Jürgen Klopp hamarosan otthagyja Szoboszlaiékat Forrás: Twitter

A Manchester United csapatában folytatja az Atalanta dán csatára, Rasmus Hojlund. A Manchester United már korábban megegyezett a játékossal, de most a csatár klubjával, az olasz Atalantával is megszületett a megállapodás.

Szalai a Bundesligában, újabb Dárdai a Herthában, távozott a Fradi egyik legjobbja

Hétfőn vált hivatalossá, hogy a magyar válogatott Szalai Attila a német Hoffenheim csapatában folytatja pályafutását. A 35-szörös magyar válogatott 12 millió euróért szerződött a Fenerbahcétól a Bundesligába, ezzel a negyedik legdrágább magyar futballista lett.

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a nigériai Franklin Saserét a liechtensteini Vaduz csapatától.

A ghánai születésű, de korábban a holland utánpótlás-válogatottban játszó Elton Acolatséval erősítette meg játékoskeretét a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc Diósgyőri VTK.

Ádám Martin, az Ulszan Hyundai 14-szeres válogatott labdarúgója szeretne visszatérni Európába, és kapott is jó ajánlatot, de még érvényben lévő szerződése miatt nem a saját kezében van a döntés a jövőjéről.

Ádám Martin visszatérne Európába Forrás: uhfc.zv

A német másodosztályú Hertha BSC labdarúgóklubja leigazolta Dárdai Palkót a Fehérvártól.

Az angol másodosztályban szereplő Stoke City pénteken leigazolta a Ferencváros labdarúgócsapatának csatárát, Ryan Mmaeét.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya nyáron jelentette be visszavonulását, azonban a 86-szoros válogatott csatár korántsem tétlenkedik. Szalai július elején feleségül vette Krista Tchernevát, most pedig újra szerepet vállal a sportéletben, ugyanis a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadója lett.