Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott a csapat edzőjével, Dragan Vukmirral.

A miskolci klub közleményében azt írják, hogy edzéseket átmenetileg Szász Ferenc másodedző tartja az új vezetőedző - várhatóan egy-két napon belül esedékes - kinevezéséig.

Dragan Vukmir 12 meccset élt meg a diósgyőri kispadon Forrás: dvtk.hu

Vukmir az előző szezonban a remekül szereplő Szeged edzője volt, azonban április elején lemondott, ugyanis visszautasíthatatlan ajánlatot kapott csapata egyik legnagyobb riválisától, a szintén feljutásért harcoló Diósgyőrtől.

Vukmir klubváltása után a miskolci szurkolók nagy része elítélte a szerb edzőt és a diósgyőri klubvezetést, amiért pont a bajnokság hajrájában gyengítették meg az ellenfelet.

A miskolci csapat azonban Vukmirral sem tudta kiharcolni a feljutást, az idei szezont pedig pocsékul kezdte. A DVTK az idei szezonban két mérkőzést nyert, hármat pedig elveszített, így Dragan Vukmirnak 12 meccs után távoznia kellett a csapattól, amely a tabella 13. helyén áll a másodosztályban.