Túl szexi volt a börtönhöz ez a lány, ezért egyedi rabruhát terveztek neki

Vágólapra másolva!
Az egykori rab a közösségi médiában mesélt arról, hogy milyen megpróbáltatások érték a rácsok mögött, mindez csak azért, mert férfiakat megbabonázó módon szexi idomokkal rendelkezik.
Vágólapra másolva!

Jennifer Gomez 10 évet töltött börtönben, miután lebukott, mint besurranó tolvaj. Az általa kiszemelt otthonokból ékszereket lopott el. Ezeket aztán aranyrudakká változtatta, és kereskedőknek adta el. A lány összesen több mint 5,5 millió font értékben lopott el ékszereket, mielőtt elkapták. A rendőrség abban az üzletben is nyomozott, ahol az ékszereket beolvasztotta. 

Mióta ismét szabad, rendszeresen oszt meg történeteket a rácsok mögött töltött borzasztó éveiről a közösségi médiában. 

Egy nemrégiben készült TikTok-videójában a lány elmagyarázta, hogy a jó megjelenés valójában veszélyes lehet a börtönben. Ehhez azonban hozzátette azt is, hogy azért voltak előnyei is a szépségének, és a szexi idomainak, 

például abban a kiváltságban is részesült, hogy kifejezetten az ő testére terveztek, és készítettek el egy rabruhát.

 De vonzerejének nagyon sok hátulütője is volt, ez ugyanis ajtókat nyithat meg, de egyúttal árthat is.

"Sok ellenséget szerezhetsz magadnak, ha attraktív vagy. Az ilyen emberek azért utálnak, mert irigylik a szépséged, és a szexi alakod" - mesélte Jennifer. 

A lány elmondta, hogy olyan emberek, akikkel még csak nem is beszélt soha, a külseje miatt fordulnak ellene. "És azok az emberek, akik féltékenyek és dühösek rád, megpróbálhatják elcsúfítani az arcodat, vagy örökre nyomot hagyó módon megsebesíteni."

Az egykori rab videóját látva, amit a lány a @jenjengomez2.0 felhasználónév alatt tett közzé, sokaknak tátva maradt a szája, és már több mint 1,3 millió megtekintést ért el a videómegosztó platformon.

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

Soha nem látott módon harapózott el az erőszak az Egyesült Királyság női börtöneiben, a támadások száma egy évtized alatt megháromszorozódott. Az elmúlt évben a 3.600 fős női börtönben 1.630 támadás történt. Ez jóval magasabb szám, mint amit a férfi börtönökben nyilvántartanak, ahol ez az arány 40 százalékkal alacsonyabb. Habár a történelmi múltban a súlyos testi erőszak inkább a férfi börtönökre volt jellemző, ebben a nők utolérték a férfiakat. A tavalyi 110 támadásból 39 a börtönszemélyzet ellen irányult.

Forrás: Sun Online