Kegyetlenül meggyilkoltak egy családanyát, majd a gyilkosok elképesztő dolgot tettek

Vágólapra másolva!
Egy anya csupán néhány napja költözött manhattani otthonába, amikor brutálisan meggyilkolták. Miután a nő meghalt, a holttestével elképesztő dolgot csinált a gyilkos páros, akik azt gondolták, a nő házában laknak, sőt annyira beleélték magukat abba, hogy valóban ott élnek, hogy még az anya ruháit is elkezdték kipakolni a lakásból. A gyilkosok ezután elmenekültek a helyszínről, méghozzá a nő autójával.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves Nadia Vitelsre holtestére fia talált rá, miután napok óta nem hallott az anyjáról. A fiú ezért felvette a kapcsolatot az anyja manhattani lakásának tulajdonosával, majd annak segítségével feltörték a ház ajtaját és szobáról szobára átkutatták azt, de először semmit nem találtak. Azonban mikor visszamentek a lakás előszobájába, akkor 

image

a fiú kinyitotta az ott lévő szekrény ajtót és megláttot egy zsákot, amiből egy láb lógott ki. 

Az anyját egy 20 év körüli pár gyilkolta meg, akik a nő lakásában laktak, de erről senki nem tudott. A páros ugyanis, amikor Nadia otthon volt, a lépcsőházban rejtőzött el. Később a szomszédok elmesélték a nyomozóknak, hogy láttak egy fiatal párt, ahogy Nadia ruháit hordják ki a lakásból. 

Azonban elegük lett a bujkálásból, ezért március 16-án kegyetlenül meggyilkolták a családanyát.

image

Az orvosszakértő megállapította, hogy a nőt agyonverték, az arcán súlyos zúzódások voltak, agyvérzése lett a brutális bántalmazás közben, sőt két bordája is eltört. Majd a holttestét egy zsákba tették és az előszoba szekrénybe rejtették. 

A gyilkosság után a pár elmenekült a helyszínről, ráadásul a nő autójával. A gyilkosok után hajtóvadászatot indított a rendőrség, egyelőre azonban nem tudták őket elfogni. 

Nadia fia anyja temetésén elmondta, hogy Oroszországból költöztek Amerikába, mert anyját felvették egy egyetemre. A fiú teljesen összetört anyja halála miatt, könnyek között mesélt a temetésen is - írja a Mirror.