Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a Ferrari pilótájától, Carlos Sainztól tart leginkább, mert a spanyol volt az egyetlen versenyző, aki az utóbbi egy évben képes volt legyőzni őket.

A 2023-as idényben csak egyetlen alkalommal fordult elő, hogy nem a Red Bull nyerte az adott futamot: Szingapúrban Carlos Sainz végzett az élen a Ferrarival. A spanyol pilóta, akinek az ülését 2025-től Lewis Hamilton veszi át és a következő szezonra még nincs csapata, idén is aratott már egy győzelmet, az Ausztrál Nagydíjat magabiztosan megnyerte, ezzel újra szorossá vált az élmezőny.

Christian Horner Carlos Sainztól tart

A Red Bull főnöke, Christian Horner erős csapatnak tartja idén a Ferrarit és szerinte Sainz lesz Max Verstappenék első számú kihívója 2024-ben.

Carlos Sainz, Max Verstappen
Carlos Sainz (jobbra) lehet idén a Red Bull első számú kihívója
Fotó: AFP (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

"A Ferrari egy erős csapat. Két erős versenyzőjük van. Van egy tisztességes autójuk.  Nehéz napunk volt a futamon, és ők ezt kihasználták. Szóval minden újra szorossá vált. Már csak 21 futam van hátra. 

Igen, ismét Carlos Sainz, Carlos az egyetlen pilóta, aki megverte a Red Bullt, így ő tűnik a nemezisünknek

- mondta Horner, aki ugyanakkor bízik abban, hogy a Japán Nagydíj magabiztos Red Bull-sikert hoz majd.

"Suzuka egy nagyszerű pálya. Ez egy olyan pálya, ahol mindig is jól teljesítettünk. Ez a Honda hazai pályája. A versenyzők élvezik és szeretnek itt versenyezni. Szóval igen, alig várjuk, hogy visszatérjünk" - tekintett előre a címvédő csapatfőnöke, aki tehát arra számít, hogy a Red Bull ismét a domináns teljesítményt nyújt majd.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.