Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Adj nevet a Kölyöksziget kabalaállatának!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.kolyoksziget.huA Kölyöksziget sokszínű kulturális, művészeti és sportprogramokat felölelő rendezvénysorozat, amely 2003. június 16-22. között lesz a Hajógyári-szigeten. Hét napon keresztül több helyszínen, folyamatos programot biztosítanak a táborban élő és kilátogató 6-16 éves gyermekek és családjaik számára.

A rendezvény időtartama alatt a helyszínen helyet adnak nyári bentlakásos szaktáboroknak, illetve iskolák, művelődési házak napközis táborainak is. A rendezvény két házigazdája Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője és Csollány Szilveszter olimpiai és világbajnok tornász.

A tervek szerint 1000 "szigetlakót" fogadnak, melyből térítésmentesen táboroztatnak hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő és határainkon túl élő magyar nemzetiségű gyermekeket és kísérőiket.

Az egy hétig tartó tábor idejére, minden nap 10-től 22 óráig több mint tíz helyszínen körülbelül 200 programot szerveznek. A műsortervben könnyűzenei koncertek, autentikus népzenét játszó zenekarok, táncházak, színjátszók, bábosok, mutatványosok, kézműves foglalkozások, diszkósátor, vándorcirkusz, nyári korcsolyapálya, informatikai sátor, mozi és sportrendezvények várják az odalátogatókat.

Névpályázat

Forrás: ORIGOA Kölyöksziget kabalaállata, a Madár nevet keres magának. Pályázatot hirdetnek gyerekeknek a "Kölyöksziget-Madár" elnevezésére.
A beküldők között értékes Kölyöksziget-csomagokat sorsolnak ki. A beérkezett pályázatok közül Csollány Szilveszter és Barabás Éva választja ki a legjobbakat.
A fődíj egyhetes táborozás a Kölyökszigeten.

A pályázatokat az alábbi címre várják:
1145 Budapest, Róna u. 207.
A borítékra, kérjük írjátok rá: "Madár"

SMS-ben a 06 90 633 150-es* telefonszámra várják a névjavaslatokat az alábbi módon: KSZ szóköz NÉV
A beküldési határidő 2003. június 1.

* Emelt díjas telefonszám, az SMS díja 240 Ft + áfa, csak Westel és Pannon
hálózaton belül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről